Rizik.hr online casina i kladionice

Kako se kladiti kada niste sigurni tko će pobijediti?

Kako se kladiti na neizvjesne utakmice i zaraditi

Iako uvijek imate mogućnost preskočiti utakmicu koju smatrate neizvjesnom, imajte na umu da postoje oklade koje vam mogu donijeti dobitak čak i na takvom sportskom događaju…

Svi smo se mi našli u situaciji da gledamo u koeficijente na nekoj utakmici i nismo zapravo sigurni tko će izaći kao pobjednik, jer oba suparnika imaju svoje adute koji bi im na kraju dvoboja mogli donijeti konačni trijumf.

U tim situacijama mnogi odlučuju preskočiti utakmicu i potražiti lakše dvoboje, kladeći se zatim na favorita s niskom kvotom koji nerijetko razočara i zbog toga nije pravo rješenje za dolazak do dugoročnog profita.

Međutim, teške utakmice za prognoziranje pobjednika zapravo mogu biti pravi put do dobitka, ne samo zato što uz njih idu visoki koeficijenti, nego i zbog brojnih manjih segmenata igre koje možete predviđati, nevezane uz pitanje tko će trijumfirati, a tko izgubiti.

Baš zbog toga donosimo mali vodič kako se kladiti na utakmice u kojima je pitanje pobjednika neizvjesno, što je vrlo čest slučaj na nogometnim natjecanjima poput Lige prvaka ili Lige nacija, gdje potpuno ravnopravni suparnici izlaze na travnjak i međusobno odmjeravaju snage…

Koji segment utakmice je najlakše predvidjeti?

Ako niste sigurni tko će pobijediti, prvo pitanje koje si morate postaviti svakako je postoji li možda oklada nevezana uz ishod utakmice, koju bi bilo puno lakše pogoditi.

Pa je tako tu uvijek opcija igranja oklade oba tima daju gol, ako se radi o suparnicima za koje znate da imaju veliki potencijal u napadu, a slabosti u obrani, gdje se često smiješe izdašne kvote i zatim postaje potpuno nebitno tko će na kraju pobijediti.

Isto vrijedi i za klađenje na zbroj golova, odnosno poena u košarci, jer ako ste u stanju predvidjeti hoće li se dvoboj pretvoriti u golijadu ili će se igrati tvrdo i neučinkovito, tada vam neće biti problem pogoditi ovu okladu.

Postoje i neke sasvim specifične opcije kojima se možete okrenuti, poput dosuđenog penala na utakmici ili crvenog kartona, uz što idu visoki koeficijenti, a izgledni su ako zaključite da će okršaj na terenu biti nervozan i kaotičan.

Ako možete zamisliti tko će dominirati na travnjaku, a tko će se braniti postaje lakše prognozirati i broj kornera, a tu je i klađenje na strijelce, kao i na učinak pojedinih ekipa, što vam može donijeti dobitak čak i ako vaš favorit primi na drugoj strani terena pregršt golova i uvjerljivo izgubi…

Izgledni dvoznak i klađenje uživo

Osim okretanja specifičnim tržištima klađenja, ako niste sigurni tko će pobijediti uvijek se možete odlučiti igrati na dvoznak, na onu momčad za koju smatrate da je kladionica neopravdano proglašava autsajderom.

Kvota na takvu okladu ne bi smjela biti manja od 1.80, a dobra je to opcija jer kod ravnopravnih suparnika dvoznakom dobivate 66% šanse doći do dobitka, što je više od spomenutog tečaja postavljenog od online kladionice.

A ako niste sigurni tko će pobijediti, imate mogućnost i pričekati da akcija započne na travnjaku, jer danas se možete kladiti uživo na gotovo svaki popularni sportski događaj u svijetu.

Kad jednom utakmica krene, ne samo što će vam biti lakše pogoditi tko će pobijediti, jer vidjet ćete odnos snaga pred svojim očima, već ćete lakše prognozirati i tko će sljedeći zabiti, kao i koliko bi još golova moglo pasti na utakmici.

U svakom slučaju, ako ne znate tko će pobijediti svejedno ne morate bježati od tog dvoboja i tražiti profit klađenjem isključivo na izrazite favorite, uz koje često idu nerealno male kvote. Samo malo bolje razmislite koji su sve scenariji mogući na utakmici i u krajnjem slučaju pričekajte da okršaj počne, kada više nitko od vas ništa neće moći skrivati…