Rizik.hr online casina i kladionice

Kako se kladiti na neizvjesne nogometne utakmice?

Neizvjesne nogometne utakmice

Iako mnogi izbjegavaju neizvjesne nogometne utakmice i klade se isključivo na izrazite favorite, istina je da se baš na takvim utakmicama može složiti obećavajući listić…

Nogomet je sport na kojem pada najviše oklada u Hrvatskoj, što zbog izuzetno detaljne razrade svake utakmice u online kladionicama, što zbog interesa koji pobuđuje ova igra s loptom.

No, što kad naiđete na neizvjesne nogometne utakmice, u kojima niste sigurni tko će izaći kao pobjednik? Treba li ih u potpunosti izbjegavati ili se isplati na njima pokušati uzeti dostupne koeficijente?

To je pitanje koje si postavljaju mnogi hrvatski strastveni kladitelji, željni dolaska do zasluženog dobitka. Pa iako većina preferira izrazite favorite i stavlja novac samo na takve utakmice, postoje snažni argumenti zašto se kladiti na tijesne derbije, u kojima je također moguće doći do zarade…

Zašto igrati neizvjesne nogometne utakmice?

Ako na teren izađu dva protivnika za koje niste sigurni tko bi trebao pobijediti, čini se logičnim maknuti se od takve utakmice i umjesto toga uplatiti novac na favorita za kojeg smatrate da će lako doći do trijumfa.

No, neizvjesne nogometne utakmice idu uz odlične kvote, zbog čega ćete uz njih lakše doći do dugoročnog profita, ako ste im u stanju prognozirati pobjednika. S druge strane, ako odigrate na izrazitog favorita, dobit ćete kvotu manju od 1.50, a u nogometu su iznenađenja uvijek moguća pa je teško doći do zarade na mjesečnoj ili godišnjoj bazi, igrajući na takve koeficijente.

Također, važno je naglasiti da u tijesnim derbijima izjednačenih suparnika ne morate nužno prognozirati ishod utakmice, jer sportske kladionice vam nude brojne druge opcije za klađenje.

Pa tako možete igrati na zbroj golova, da će pasti više ili manje od 2.5 gola, ovisno o stilu igre suparnika, što je često katkad lakše pogoditi nego pobjednika utakmice. Po istoj logici funkcionira i oklada oba tima daju gol, gdje prognozirate hoće li i jedni i drugi poentirati ili neće, s odličnim kvotama na obje opcije.

Neizvjesne nogometne utakmice mogu biti odlične čak i za pogađanje točnog rezultata, pod uvjetom da su obje ekipe defenzivno moćne pa ostaje malo mogućih opcija rezultata, svaka s vrlo visokim tečajem koji je prati.

A kladiti se možete i na broj kornera, dosuđen penal, crveni karton, kao i na kombinacijske oklade više umjerenih opcija koje ukupno daju odličnu kvotu. Zato prije nego što u potpunosti otpišete dvoboj u kojem niste sigurni tko će pobijediti, prvo detaljno pogledajte koje sve oklade su vam na raspolaganju…

Klađenje uživo na neizvjesne utakmice može olakšati posao

Klađenje uživo olakšava vam posao

Kad su u pitanju neizvjesne nogometne utakmice, još bolja je odluka kladiti se na njih dok se akcija na travnjaku odvija pred vašim očima. Naime, na takvim dvobojima čekaju vas visoke kvote na gotovo svakoj ponuđenoj opciji, a stanje na terenu može vam otkriti koja od njih ima veliku vjerojatnost pretvoriti se u realnost.

Baš zato ovakve derbije iskusni kladitelji pokušavaju predvidjeti uz pomoć live klađenja, s izravnim prijenosom ispred svojih očiju, bilo putem kablovske televizije ili streaminga unutar korisničkog računa u online kladionici.

Zbroj golova, ishod utakmice, broj kornera i tko će sljedeći zabiti samo su neke od oklada koje mogu biti profitabilne uz klađenje uživo, pod uvjetom da razumijete nogomet i imate dobar osjećaj kada se dvoboj lomi i ishod mu postaje predvidljiv.

U svakom slučaju, klađenje na favorite nije jedina opcija koju imate u sportskom klađenju. Neizvjesne utakmice također mogu biti dobar izvor zarade, za one igrače koji su u stanju detaljno analizirati različite aspekte nogometnog dvoboja i iz toga izvući barem jednu okladu za koju postoje veliki izgledi da se pretvori u realnost…