Rizik.hr online casina i kladionice

Kako koristiti okladu oba tima daju gol?

Oklada oba tima daju gol - kako je igrati

Oklada oba tima daju gol jedna je od najpopularnijih u Hrvatskoj, no malo igrača zapravo zna koje sve opcije imamo pri korištenju ove opcije za klađenje.

Osim prognoziranja tko će pobijediti, a tko izgubiti utakmicu, u našoj zemlji među kladiteljima je barem jednako popularno kladiti se na okladu oba daju gol, pri kojoj prognozirate hoće li obje momčadi zatresti mrežu tijekom regularnog dijela utakmice, ili neće.

Ova oklada pogodna je za sve one utakmice u kojima niste sigurni tko će pobijediti, a uvjereni ste da će se igrati otvoreno, no može se koristiti i kao alternativno rješenje kada je koeficijent na pobjedu favorita premali da bi ga se isplatilo uzeti.

Oklada oba daju gol najčešće se koristi na nogometu, ali zna se pojaviti i na drugim sportovima u kojima nije lako poentirati, od kojih svakako treba izdvojiti hokej ne ledu. No, opcije koje online kladionice danas nude na ovom tržištu klađenja zapravo su brojne i vrijeme je da predstavimo što sve možete igrati, ako mislite da znate hoće li se mreže tresti u utakmici ili neće…

Kada igrati oba tima daju gol, a kada suprotno?

Osnovna opcija na okladi oba daju gol pogađanje je hoće li i jedna i druga momčad poentirati za vrijeme utakmice, ili neće.

Kombinacijske oklade na nogomet

Koeficijenti se na obje opcije znaju kretati oko 1.80, s tim da će o stilu igre suparnika i prethodnim dvobojima ovisiti hoće li kvota biti veća od ove prosječne vrijednosti ili će biti značajno manja.

Igrati na nogometu da će oba tima zabiti gol isplati se ako se radi o dvije momčadi poznate po efikasnim napadima i nesigurnim obranama, što obično prolazi na utakmicama Lazija u talijanskoj ligi i Lokomotive u HNL-u.

S druge strane, da neće i jedni i drugi zabiti gol možete igrati kada postoji ogromna razlika u kvaliteti i jedna momčad nema izgleda nešto napraviti u ofenzivi, poput reprezentativnih dvoboja u kojima igraju San Marino i Gibraltar. Također se ova opcija može koristiti kada je važnost utakmice velika i znate da će se dvoboj pretvoriti u rovovsku bitku s minimalnim prostorom za napadače, što se obično događa u nokaut fazi natjecanja…

Koje dodatne opcije nudi oklada oba daju gol?

Osim ove osnovne opcije, danas je oklada oba tima daju gol odlično razrađena u brojnim sportskim kladionicama pa se možete kladiti i na vrlo zanimljive dodatne varijacije.

Pa se tako možete kladiti da oba daju gol u prvom poluvremenu, uz kvote koje obično prelaze 3.00. Još bolja oklada je igrati da će i jedni i drugi zabiti u drugom poluvremenu, kada obrane malo popuste, a kvote su i dalje vrlo visoke i isplative.

Kladiti se možete i hoće li oba tima zabiti dva ili više gola, na čemu ćete također često dobiti koeficijent 4.00 ili veći, što treba uzeti u obzir kad igraju momčadi spremne svojim navijačima prirediti nezaboravnu golijadu.

Oba tima daju gol danas je i dio brojnih različitih kombinacijskih oklada. Pa je postalo uobičajeno da kladionice nude opciju povezivanja oba daju gol i zbroja golova, pri čemu je oklada oba tima daju uz više od 2.5 gola na utakmici vrlo popularna, kad igraju momčadi ofenzivnog stila.

Oba daju gol možete još kombinirati s ishodom utakmice pa čak i okladom poluvrijeme/kraj, gdje se skrivaju visoke kvote, ali si i smanjujete izglede pogoditi vašu prognozu.

Hrvatsko online klađenje - nužne promjene

Naravno, ovu okladu pronaći ćete i kao neizostavni dio BetBuilder oklada, prisutnih i na hrvatskom tržištu, ali njima nećete mnogo uvećati ukupnu kvotu pri ovoj opciji pa takav pristup ipak treba izbjegavati…

Kako koristiti oba daju gol na hokeju?

Osim na nogometu, oba tima daju gol oklada pojavljuje se još prije svega na hokeju, gdje ćete dobiti vrlo niske kvote ako se kladite da će i jedni i drugi poentirati pa se svakako više isplati kladiti da će jedna mreža ostati netaknuta.

Ta je opcija vjerojatnija u europskim utakmicama, nego u NHL-u, a ako se kladite na američke profesionalne okršaje, tada je možda bolje prognozirati oba daju gol po trećinama, pogotovo u trećoj, gdje su kvote značajno veće i isplati ih se redovito igrati.

U svakom slučaju, oklada oba tima daju gol odlično je dodatno oružje kojim možete tražiti svoj put do dobitka. Važno je samo uzeti u obzir važnost utakmice, odnos snaga i stil igre svake ekipe, nakon čega ćete lakše donijeti procjenu treba li se kladiti da će se mreže tresti ili će barem jedna mirovati…

Isplati li se igrati okladu oba tima daju gol?

U pitanju je oklada koja može biti isplativa ako znamo da oba suparnika igraju ofenzivni nogomet. Najbolje rezultate daje na onim ligama na kojima kvote na ovu okladu još nisu pale ispod 1.70, a svejedno postoje momčadi koje su sklone otvorenoj igri.

Kada igrati okladu oba tima NE daju gol?

Oba tima ne daju gol se igra kada se očekuje od jedne momčadi da dominira cijelom utakmicom. Može proći i u sudaru dvije ekipe koje igraju zatvoreni nogomet i niste sigurni koja od njih će sačuvati svoju mrežu.

Postoji li azijski tip oklade oba tima daju gol?

U sportskom klađenju postoje azijski hendikep i azijski zbroj golova, ali ne i azijska verzija oklade oba tima daju gol. U pitanju je jednostavan tip klađenja koji ima samo dva moguća ishoda – ili će jedni i drugi poentirati ili će barem jedna ekipa sačuvati svoju mrežu.