Rizik.hr online casina i kladionice

Što je Joker broj u Eurojackpotu?

Što je Joker broj u Eurojackpotu

Iako je glavni zgoditak na Eurojackpotu povezan s pogađanjem sedam brojeva koji se izvlače iz bubnja, do zarade zapravo možete doći i pogađajući izvučeni Joker broj, u zasebnoj igri koju je Hrvatska lutrija dodala najpopularnijem europskom lotu.

Što je Joker broj u Eurojackpotu pitaju se svi oni zaljubljenici u igre na sreću u Hrvatskoj koji su odlučili na europskom lotu izabrati svoje glavne brojeve između 1 i 50 te sporedne između 1 i 12, da bi zatim uočili kako im se nudi i dodatna igra.

Tu dodatnu igru Hrvatska lutrija brendira kao “Joker!”, a ako je dodate na svoj listić njegova cijena porast će za 0,60 eura, što i nije previše kad znamo da jedna kombinacija za Eurojackpot dođe čak 2 eura. Dakle, loto Joker broj Eurojackpot HL tek će malo povećati troškove vaše igre.

No, malo igrača zna da Joker igra zapravo nije dostupna drugim europskim igračima koji igraju ovaj loto, već je to nešto u što su uključeni isključivo hrvatski građani. Dakle, Joker broj rezultati Eurojackpot lota javljaju se samo u Hrvatskoj. Eurojackpot pravila igre s tim nemaju mnogo veze.

Naime, jackpot Joker broj igra u potpunom vlasništvu Hrvatske lutrije i cijeli profit ide našoj državnoj lutrijskoj instituciji, a manjak konkurencije među igračima povećava pojedinačne dobitne kombinacije, od kojih su one najvrjednije dosad isplaćivale nagrade do pola milijuna eura

Joker broj od utorka do nedjelje

Za one koji ne znaju što je Joker broj u Eurojackpotu odmah moramo reći da ova dodatna igra zapravo nije povezana samo s najpoznatijim europskim lotom. Ako u svom korisničkom profilu kod Lutrije poželite kreirati listić za Loto 7 ili Loto 6, uočit ćete da je igra Joker dostupna i tamo. Dakle, postoji Loto 7 Joker broj i Joker broj Loto 6.

hrvatska lutrija joker broj eurojackpot

Drugim riječima, svako loto izvlačenje pod okriljem Hrvatske lutrije ide uz Joker igru, a s obzirom da se po novom svaki od HL lota izvlači dvaput tjedno, to znači da Joker broj možete uplatiti čak šest puta tjedno, od utorka do nedjelje.

No, za razliku od Eurojackpota kojem vrijednost strelovito brzo raste i za čas je blizu vrijednosti od 100 milijuna eura, glavni zgoditak Joker igre mnogo sporije raste. To će vam otkriti redovita provjera Joker broja. Svejedno, ako pogodite kompletan broj možete računati na isplatu od barem 150 tisuća eura.

Kako provjeriti Joker broj na Eurojackpotu?

Ako se još uvijek pitate što je Joker broj u Eurojackpotu, evo napokon konkretnog objašnjenja. Radi se o pogađanju šestoznamenkastog broja koji nastaje prilikom izvlačenja kuglica, uzimanjem u obzir samo posljednje znamenke izvučenih brojeva.

Na primjer, ako su izvučeni brojevi 28, 13, 42, 30, 7 i 15, Eurojackpot Joker broj bit će 832075. Tako to izgleda kad se izvlači Loto 6, a u Eurojackpotu i Lotu 7 uzima se u obzir prvih šest izvučenih brojeva, ne i sedmi.

dobitne kombinacije eurojackpot

Joker broj može biti zbunjujući za igrače, pogotovo ako su uplatili listić u poslovnici i nisu gledali izvlačenje. Naime, pogled na gore spomenute službene rezultate izgledao bi ovako: 7, 13, 15, 28, 30 i 42. No, Joker broj svejedno nije 736802, nego 832075 koji smo ranije naveli, jer o znamenkama odlučuje točan redoslijed izvlačenja brojeva iz bubnja.

Dakle, ako ne uplaćujete loto putem Interneta gdje će odmah nakon izvlačenja biti ispisano jeste li došli do dobitka ili niste, Joker broj možete provjeriti na YouTube kanalu Hrvatske lutrije ili Eurojackpot lota, gledanjem snimke izvlačenja.

Lutrija.hr rezultati također su dobar izvor informacija. Posljednjih deset Joker brojeva ispisat će se pred vama i na HL web stranici, ako ih potražite pod linkom “Rezultati izvlačenja”, gdje možete odabrati Joker odjeljak na kojem se nalaze sve informacije koje vas zanimaju…

Joker broj

Isplate već za dva pogođena broja

Joker igra je ništa drugo nego pogađanje znamenki od 0 do 9 za šest brojeva koji se izvlače tijekom nekog lota. Pogoditi svih šest zaista je teško i ne može se mnogo igrača pohvaliti da je zgrabilo glavni zgoditak, no dobici se smiješe već za dvije pogođene znamenke.

Pa je tako Joker 2 nagrada 6 euro, što nije loše, jer to je deset puta više od uloženog. Joker 3 nagrada je 60 eura koju dobivate za tri pogođene znamenke, dok vam Joker 4 donosi 600 eura, a Joker 5 iznosi 6.000 eura i trenutno su ove nagrade fiksne, osim glavnog Joker 6 zgoditka koji progresivno raste.

Za kraj, naglasimo da u Joker igri možete namještati svaki broj pojedinačno po svom ukusu, što nije moguće recimo u Bingu pa možete recimo odigrati Joker 111111, nadajući se da će u nekom trenutku biti izvučeni brojevi 1, 11, 21, 31 ili 41, jer već dva od njih vam osiguravaju barem nekakav profit.

U svakom slučaju, na pitanje što je Joker broj u Eurojackpotu odgovor je da se radi o zaista specifičnoj lutrijskoj igri, a igra se gotovo svaki dan. Svejedno, u nju je uključen tek manji broj igrača, a taktičke opcije koje možete koristiti prilično su raznolike…

Koliki su maksimalni Joker broj dobici u Hrvatskoj lutriji?

Eurojackpot Joker broj trenutno donosi isplate do pola milijuna eura. Za to ćete morati pogoditi kompletan broj nastao kao rezultat kojeg je dalo Eurojackpot izvlačenje. Joker pravila također kažu da na manje dobitke možete računati već ako imate pokoju pogođenu znamenku izvučenog broja.

Kako provjeriti Joker broj Eurojackpota?

Kad je u pitanju Eurojackpot Joker broj dobitak možete provjeriti unutar vašeg HL korisničkog računa. Tamo ćete pronaći rezultate izvlačenja koji će vam otkriti dobitnu kombinaciju za kolo u kojem ste sudjelovali.

Otkrivaju li nam izvučeni brojevi Eurojackpota Joker jackpot kombinaciju?

Samo ako znate točan redoslijed kako su brojevi Eurojackpota zadnje kolo izvučeni, tada znate i koji je Joker broj dobitan. Naime, Eurojackpot Joker broj pravila kažu da su znamenke dobitne kombinacije povezane s redoslijedom izvlačenja. Zato je najbolje provjeriti kako ste prošli na HL web stranici, na linku "Rezultati izvlačenja". Joker broj rezultati bit će ispisani odmah ispod dobitnih brojeva samog lota u kojem ste sudjelovali.