Rizik.hr online casina i kladionice

Kako dobiti na lotu? Strategije koje koriste hrvatski igrači

Strategije kako dobiti na lotu

Loto je igra u kojoj se dijele milijunske isplate najsretnijim igračima, a iako mnogo toga ovisi isključivo o sreći, postoje strategije koje vam mogu olakšati slaganje vaših kombinacija. Otkrivamo kako dobiti na lotu, odnosno kako povećati izglede dolaska do maksimalne isplate.

Već više od pola stoljeća lutrijske igre privlače sve one u Hrvatskoj koji žele uz pomoć sreće poboljšati svoju svakodnevicu. Sve njih zanima kako dobiti na lotu i tako dođi do impresivne isplate.

U lotu je to moguće jednim jedinim dobitkom, jer ako pogodite savršenu kombinaciju smiješi vam se milijunska isplata. Pa tako na Eurojackpot lotu hrvatski igrači imaju priliku ganjati isplate veće od 100 milijuna eura, a tu su još Loto 7 i Loto 6, s nešto skromnijim glavnim zgodicima, ali i većim izgledima da ih pogodite.

Dobitak na lotu i lutrijskim igrama magnet je koji neodoljivo privlači mnoge u našoj zemlji. Neki od njih se svakodnevno pitaju kako dobiti na lotu, nadajući se da zrelo taktičko razmišljanje zaista povećava izglede slaganja savršene kombinacije.

Loto 7

Pa iako nema garancija da će vam ijedan pristup donijeti dobitnu kombinaciju, u Hrvatskoj se razvilo nekoliko taktika koje igrači koriste dok pokušavaju otkriti kako dobiti na lotu…

Najpoznatije strategije kako dobiti na lotu

Znamo da u lotu pogađanje svih šest ili sedam izvučenih brojeva donosi fantastičnu zaradu, dok umjereni dobici ne jamče da ćete dugoročno uopće ostati u plusu, s obzirom na to da su isplate na njima manje nego što je to realno.

Zato bi vaša strategija pogađanja loto brojeva trebala biti fokusirana na osvajanje jackpota, jer sve ostalo neće vam donijeti financijsku dobit. A tu postoje dva pristupa, jedan baziran na “sretnim” brojevima, drugi na mijenjanju kombinacija.

Loto 7 dobici

Kod sretnih brojeva vi uvijek igrate istu kombinaciju, iz kola u kolo, vjerujući da će se prije ili kasnije u potpunosti ostvariti vaša prognoza prilikom izvlačenja. Do tih brojeva možete doći na različite načine, na temelju praćenja prethodnih rezultata ili popisivanjem brojeva povezanih s nekim važnim događajima u svom životu pa eventualno i igranjem brojeva koji su vam se ukazali u snu.

S druge strane, možete mijenjati kombinaciju prije svakog izvlačenja, na temelju trenutne inspiracije ili kalkulacija koji bi brojevi sljedeći mogli biti izvučeni.

Tu se javlja teorija o “toplim” i “hladnim” brojevima na koje igrači u Hrvatskoj nerijetko igraju. “Topli” su oni koji se često izvlače pa zašto ne bi ponovo izašli iz bubnja, dok “hladnih” već dugo nije bilo pa se vjeruje da se prije ili kasnije moraju uklopiti u neku kombinaciju.

Mnogi koji vjeruju da znaju kako dobiti na lotu koriste upravo “tople” i “hladne” brojeve pri slaganju kombinacija, a nekad ih čak i međusobno kombiniraju, kako bi kreirali listić za koji smatraju da ima najveće izglede pretvoriti se u realnost…

Postoje li loto strategije?

Postoje li loto strategije?

Osim već spomenutih strategija forsiranja “toplih” i “hladnih” brojeva, odnosno vjerovanja u kombinaciju onih “sretnih”, postoji još nekoliko taktika koje hrvatski igrači koriste.

Baziraju se na vezanju brojeva, jer rijetko su na izvlačenju brojevi rašireni ravnomjerno na svojoj skali, već budu zajedno izvučeni 11 i 12, a možda i 14 zajedno s njima. Takvo grupiranje ne samo što je obećavajuće ako bubanj uporno slijedi svoj princip bacanja brojeva, već i zato što u slučaju da pogodite dobitnu kombinaciju, manji su izgledi da će to napraviti i drugi pa nećete morati dijeliti zaradu.

Zbog toga dio igrača obavezno veže barem dva broja (npr. 15 i 16) ili ih igra s jednim brojem razmaka (npr. 15 i 17), a znaju i sastaviti jedan listić na kojem je većina brojeva na donjem dijelu skale (između 1 i 15), a na drugom listiću na gornjem dijelu (između 35 i 50).

U svakom slučaju, treba naglasiti da u Eurojackpot lotu imate izglede 1 naprema 140 milijuna da ćete osvojiti jackpot, a tek je malo bolja situacija u Loto 7 i Loto 6 verzijama.

To znači da ne postoji formula kako dobiti na lotu. Naime, izgledi su vam slabi u samom startu, jer postoji više od dva milijuna kombinacija brojeva, a vi pogađate samo jednu.

Ipak, korištenjem strategije prilikom igranja lota svakako će vam biti lakše pratiti samu igru, kao i analizirati vlastite rezultate, što će vam definitivno dobro doći, kao vještina primjenjiva i na drugim sferama života.

Za kraj, naglasimo da su vam ipak u online casinu znatno veći izgledi da osvojite milijunski jackpot, iako još uvijek ne preveliki, a za sustavnu igru s ciljem ostvarenja mjesečnog profita najbolja je opcija definitivno sportsko klađenje….

Postoji li formula kako osvojiti loto jackpot?

Ne, svi brojevi imaju jednake izglede biti izvučeni. Na vama je tek pokušati uplatiti kombinaciju koju neće i drugi igrači, jer nema smisla dijeliti vašu jackpot zaradu, jednom kad vam se osmjehne sreća i pobijedite izglede 1 naprema nekoliko milijuna.

Pomažu li "topli" i "hladni" brojevi pri igranju lota?

Topli brojevi koji su u posljednje vrijeme često izvlačeni ne garantiraju da će ponovo biti izvučeni. Isto vrijedi i za hladne, one koji dugo nisu izašli iz bubnja. Ne moraju ni sljedeći put. No, analiza takvih brojeva je zabavna. Ako upali, imat ćete osjećaj da ste do dobitka došli vlastitom pronicljivošću, a ne uz pomoć sreće.

Isplati li se sudjelovati u lutrijskim igrama?

Loto vam daje male izglede ostvariti dobitak. Šanse su vam 1 naprema 6,7 milijuna na Lotu 7, a tek 1 naprema 140 milijuna na Eurojackpotu. Dakle, radi se o igri na sreću koja u teoriji nije isplativa, no igrači se nadaju da će se baš njima jednom osmjehnuti sreća, budući da je već jedan savršen listić dovoljan da se dokopate ogromnog novca.