Rizik.hr online casina i kladionice

Loto 7 dobici – kako pogoditi brojeve i koliki je jackpot?

Loto 7 dobici - kako pogoditi brojeve?

Kao nasljednik Lota 7/39, Loto 7 igračima daje najbolje izglede u Hrvatskoj Lutriji da slože dobitnu kombinaciju, zbog čega je drugi po popularnosti, odmah iza Eurojackpota.

Zaljubljenici u igre na sreću vole u Hrvatskoj igrati loto, svjesni da im jedan savršeno složeni listić može donijeti milijunsku zaradu. Tu posebno mjesto zauzimaju Loto 7 dobici, jer radi se o lutrijskoj igri s najboljim izgledima za osvajanje glavnog zgoditka u Hrvatskoj Lutriji.

Za razliku od Eurojackpota u kojem imate izglede 1 naprema 140 milijuna za pogađanje svih sedam brojeva, u Lotu 7 šanse da pogodite sedmicu su 1 naprema 6,7 milijuna, što je još uvijek veliki izazov, ali ipak puno poštenije prema igračima.

Loto 7 dobici postali su izgledniji nakon promjena pravila ove lutrijske igre. Naime, preteča ovog lota bio je Loto 7/39, s ukupno 39 brojeva, a nova verzija ih ima samo 35, što znači da bi se ova igra mogla zvati i Loto 7/35.

Uglavnom, za razliku od Lota 6, s 45 kuglica u bubnju kojeg Lutrija također nudi, Loto 7 daleko je bolja opcija koju možete odabrati za igru, pod uvjetom da vas zadovoljava boriti se za jackpot u vrijednosti do tri milijuna eura.

Koliko su veliki Loto 7 dobici?

Loto 7 je jednostavna lutrijska igra. Za razliku od Eurojackpota, postoji samo jedna lista brojeva od 1 do 35 iz koje birate kombinaciju od njih sedam. Izvlači se ukupno osam brojeva, sedam glavnih i jedan dopunski. Cijena uplate jedne kombinacije je 1 euro, a već ako pogodite dopunski broj vratit ćete vaš ulog.

Loto 7 dobici

Loto 7 dobici skromni su i u slučaju najmanje vrijedne, 3+1 kombinacije pri kojoj ćete dobiti tek oko 1,50 eura, u slučaju da pogodite četiri broja s vašeg listića, uključujući i onaj dopunski.

Za četiri broja bez dopunskog dobit ćete do 5 eura, a za 4+1 do 7,5 eura. Solidniji dobici kreću na kombinacijama s 5 pogođenih brojeva, na čemu možete uzeti do 50 eura, a onda na kombinaciji 5+1 kreću Loto 7 dobici koji se približavaju ciframa od 1000 eura.

Šestica će vam pak donijeti osvojeni iznos od oko 1500 eura, a 6+1 dobici idu sve do 200 tisuća eura. Sedmica iliti jackpot kreće od milijun eura, s tim da nakon svakog izvlačenja dodatno raste pa se može približiti iznosu većem od tri milijuna eura, ovisno o sreći uključenih igrača.

Loto 7 dobici

Kako osvojiti Loto 7 jackpot?

Kao što je jasno iz ovog pregleda, Loto 7 dobici postaju isplativi samo ako ste u stanju povremeno pogoditi barem 5 brojeva na vašoj kombinaciji, jer ovi manji iznosi će brzo planuti na sljedećim listićima koje ćete uplatiti.

Istina je, radi se o lotu Hrvatske lutrije na kojem ćete najlakše složiti dobitan listić. Puno je lakše pogoditi izvučene brojeve nego na Eurojackpotu, gdje ih je 50 različitih u bubnju ili na Lotu 6 gdje ih je ukupno 45.

Međutim, u realnosti morate uloviti jedan od glavnih zgoditaka da biste bili dugoročno u plusu, što znači da ćete morati pogoditi sedmicu, bilo onu klasičnu ili u 6+1 obliku.

Za to će naravno trebati mnogo sreće, jer su vam izgledi 1 naprema 6,7 milijuna za osvajanje jackpota. No, kombinacija je upola jeftinija za uplatu od Eurojackpota, a povremeni dobici na listićima će vam ublažiti trošak igre pa ako tražite ekonomičnu verziju lota i nije vam cilj ganjati zgoditak od 100 milijuna eura, onda je Loto 7 najbolja opcija za vas.

Loto 7

Što se lova na dobitak tiče, svakako možete provjeriti brojeve koji tradicionalno daju dobre rezultate na ovoj lutrijskoj igri. Neki igrači igrat će pak one koji su u prethodnim tjednima bili rijetko izvlačeni, a tu su i oni koji vjeruju u svoje sretne brojeve.

Odigrati tri listića po kolu koštat će vas 3 eura, što nije neki trošak u današnje vrijeme i to je neka formula koju koristi najviše igrača. Izvlačenje je srijedom i subotom, što ubrzava rast jackpota, no uplata već jednom tjedno sasvim je dovoljna da se dobro zabavite na ovom lotu.

U svakom slučaju, izdašni Loto 7 dobici manje su izgledni nego slične cifre u online casinu, a rjeđe ćete doći do isplate nego na sportskom klađenju. No, u svijetu lutrijskih igara ovaj vam loto daje najbolje šanse pogoditi dobitnu kombinaciju, zbog čega predstavlja solidan izbor ako vjerujete da možete predvidjeti koje kuglice će biti izvučene iz bubnja…

Isplati li se igrati Loto 7 u Hrvatskoj lutriji?

Loto 7 je lutrijska igra u kojoj imate najbolje izglede pogoditi dobitnu kombinaciju u Hrvatskoj lutriji. Jackpot nagrade nešto su skromnije, do milijun eura, no utješni dobitak uz nekoliko pogođenih brojeva puno je lakše zgrabiti nego uz Eurojackpot.

Po čemu se razlikuje Loto 7 u odnosu na Loto 7/39?

Loto 7 nasljednik je Lota 7/39. Najveća razlika je manji broj uključenih brojeva, njih 35. To je povećalo izglede da pogodite dobitnu kombinaciju i dodatno populariziralo ovu lutrijsku igru.

Je li Loto 7 bolji od Lota 6?

Loto 7 isplaćuje veće jackpot nagrade od Lota 6. Također vam daje bolje izglede da dođete do dobitka, budući da pogađate 7 od 35 brojeva, a ne 6 od 45. Definitivno je puno bolji izbor od Lota 6.