Rizik.hr online casina i kladionice

Što sa zaradom nakon serije dobitnih listića?

Zarada nakon serije dobitnih listića

Nakon što vaša sportska prognoza urodi odličnim profitom u nekom vremenskom razdoblju, pred vama je nekoliko opcija kako raspolagati sa zarađenim novcem…

Sportsko klađenje aktivnost je koja izaziva mnogo uzbuđenja i čini praćenje utakmica puno zanimljivijim nego kad ste u ulozi neutralnog promatrača. A posebno zabavno se kladiti kada uđete u seriju dobitnih listića i odjednom značajno povećate saldo na vašem korisničkom računu.

Do takve serije moguće je doći sustavnom igrom na manje ukupne kvote oko 2.00 ili 2.50 po listiću, ali i na veće koeficijente, koji će naravno vaš rast učiniti eksponencijalnim ako zaredate s dobicima.

Zadovoljstvo u vama dok traje serija dobitnih listića je ogromno, jer osjećate se nedodirljivo, kao netko tko je zaista otkrio formulu kako pobijediti bookmakere i uvijek ostvarivati uspjehe u online klađenju.

Naravno, tada se javlja i pitanje što sa zaradom od serije ostvarenih dobitaka, a odluka koju ćete donijeti izuzetno je važna za budućnost vašeg klađenja, jer morate znate da nećete uvijek nizati uspješne listiće pa s profitom treba zaista pametno raspolagati…

Isplatiti zaradu i uživati

Prva opcija koju imate nakon što ste ostvarili zadovoljavajući profit od sportskog klađenja svakako je isplata s korisničkog računa. Bilo da novac pošaljete na bankovnu karticu ili na Skrill, vrlo brzo će sjesti u vaš virtualni novčanik, odnosno na internetsko bankarstvo i moći ćete nesmetano njime raspolagati, pod uvjetom da ste prije toga prošli verifikaciju svog profila za klađenje.

Tada se naravno imate pravo počastiti i proslaviti svoju uspješnost, šopingom, odlaskom u restoran ili čak atraktivnim putovanjem. Naravno, uvijek možete uložiti novac u stjecanje novih znanja, što je vjerojatno najbolja opcija trošenja zarade od sportske prognoze.

No, kada se odlučiti za isplatu zarade? Svakako je najbolje to napraviti ako novac koji ćete izvaditi neće negativno utjecati na vaš budžet za klađenje. Drugim riječima, izvaditi novac trebate ako ste sigurni da ostatak budžeta može preživjeti crnu seriju gubitaka koja bi se eventualno mogla dogoditi, što jamči da ćete i u budućnosti imati priliku nastaviti pretvarati svoje sportsko znanje u novac…

Iskoristiti profit za podizanje uloga

Uspješne serije dobitnih listića mogu vam dati priliku i da povećate svoj osnovni ulog koji koristite na listićima. Naime, ako se vaš ukupni budžet za klađenje značajno povećao, tada imate pravo postati ambiciozni i igrati uz veća pojedinačna ulaganja, ona koja bi u budućnosti mogla dodatno povećati vaš profit.

Tu treba biti izuzetno oprezan, jer može se dogoditi da se vaš uspjeh pretvori u vaš konačni poraz. Naime, ako pretjerano brzo povećate osnovni ulog, ohrabreni nedavnim uspjesima, može se dogoditi da vaš budžet jednostavno ne izdrži neuspješnu seriju listića koja uvijek može doći pa na kraju ostanete bez ičega.

Zato je raspoređivanje uloga ključna vještina u klađenju i razlikuje pobjednike od gubitnika. Ako mislite podizati ulog nakon serije dobitnih listića, prvo provedite iznimno duboku analizu i uzmite u obzir one najcrnje scenarije koje možete zamisliti, prije nego što krenete s uvećanim uplatama koje su dotukle već mnoge u igrama na sreću…

Ne obazirati se i nastaviti po starome

Zarada ostvarena serijom dobitaka sjajna je stvar, ali mnogi iskusni igrači neće na nju uopće reagirati. Zašto? Jer smatraju da razdoblje u kojem su se dogodili uspjesi nije dovoljno široko kako bi se mogli donijeti bilo kakvi zaključci.

Dakle, nakon impresivne serije dobitnih listića nekad je najbolje samo nastaviti po starom, igrajući isti ulog kao i ukupni koeficijent koji vam je donio uspjehe. To je optimalna odluka ako niste sigurni imate li dovoljan budžet na raspolaganju čak i nakon ostvarene zarade, a posebno mudro je tako postupiti ako igrate kombinacije s velikim kvotama, jer s njima streloviti uspon dovodi do velikog profita, ali zatim je moguća i višemjesečna suša.

Zato je najbolje odluku što učiniti nakon zarade donijeti tek nakon višemjesečnog razdoblja ili čak na godišnjoj razini, kada vidite koji se sve scenariji mogu dogoditi pri strategiji klađenja koju provodite.

To ne znači da ne trebate isplatiti zaradu i počastiti se čak i ako niste sigurni imate li dovoljno velik budžet za daljnje klađenje, samo imajte na umu da ćete možda kasnije morati nadoplatiti sredstva na račun, ako uđete u negativnu seriju koje su također neizostavni dio sportske prognoze…