Rizik.hr online casina i kladionice

Kada kladiona zaključi da ste opasan igrač i kako to izbjeći

Opasan igrač u online kladionici

Online kladionice posebnu pažnju posvećuju kladiteljima koji imaju mnogo uspjeha ili koriste neobične taktike dolaska do dobitka. Dodjeljuju im status opasnih igrača i prate svaki njihov korak…

Ako čitate ovaj tekst, vjerojatno ste doživjeli da prilikom uplate oklade online na vašem ekranu beskonačno dugo stoji poruka “Uplata listića je u tijeku” i nikako da proces bude finaliziran.

To vjerojatno znači da ste se našli na listi opasnih igrača neke online kladionice, a ako prilikom uplate dobijete poruku “Vaš listić je odbijen” ili “Premašen je maksimalni iznos uplate na ovu okladu”, tada ste definitivno na popisu onih koje priređivač igara na sreću posebno prati i najviše ih se boji.

Kladitelji koji su u stanju vještim okladama uvijek doći do dobitka prava su noćna mora online kladionica, zbog kojih svaka ima poseban Risk Management tim ljudi, koji se bave igračima za koje se vjeruje da su otkrili formulu kako konstantno dobivati.

To donosi dodatne provjere svakog listića kojeg uplaćujete, zbog čega i uplata traje duže od uobičajene, dok vam u nekim krajnjim slučajevima može biti limitiran maksimalni ulog po listiću pa čak i ugašen korisnički profil. A evo u kojim situacijama zapravo postajete opasni igrač…

Opasan igrač kladi se egzotično i dobiva u serijama

Risk Management tim svake kladionice posebno pažnju posvećuje onim igračima koji svoje dobitne listiće ostvaruju na manje popularnim sportovima ili na manje popularnim ligama.

Nikad nećete biti proglašeni opasnim igračem ako se isključivo kladite na najjača nogometna, košarkaška ili hokejaška natjecanja, ali već na Formuli 1 biste mogli dobiti taj status, a ako vam jako dobro ide na sportovima kao što su floorball, bendi, pikado ili snooker, na kojima mjesečno zarađujete tisuće kuna, tada će vas online kladionica definitivno početi pratiti.

Isto vrijedi i za niže lige u svim sportovima, o kojima bookmakeri zapravo ne znaju mnogo pa se boje da bi kladitelji s viškom korisnih informacija mogli doći do značajnog dobitka.

Tu su naravno i sumnjiva tržišta klađenja, prije svega klađenje na poluvrijeme/kraj, točan rezultat ili bilo koju okladu uz koju ide ogroman koeficijent, pogotovo na manje popularnim utakmicama. To neće proći nezapaženo od strane priređivača igara na sreću, pogotovo ako to napravite s velikim ulogom….

Kako izbjeći status opasnog igrača?

Kad se jednom nađete na listi igrača koje online kladionica prati, to može otežati vašu strategiju igre, jer ćete trebati više vremena za uplatu vaših kombinacija koje bookmakeri detaljno provjeravaju, a obećavajuće oklade vam katkad budu i odbijene.

Zato je dobro pokušati izbjeći status opasnog igrača, ako već imati u rukama formulu koja vam jamči značajan dugoročni profit. Postoji nekoliko glavnih savjeta kako to napraviti:

  • igrajte u kladionici koja mnogo zarađuje i može se priuštiti gubitke,
  • raspoređujte svoj ulog na više online kladionica, ako imaju sličnu ponudu i kvote,
  • ubacite pokoju okladu na popularne nogometne utakmice, da prikrijete svoju veliku seriju dobitnih listića,
  • prilagodite ulog u skladu s veličinom kladionice u kojoj igrate,
  • poslužite se alternativnim profilom nekog iz obitelji ako je vaš već na “crnoj” listi.

U svakom slučaju, biti proglašen opasnim igračem može biti i zabavno, jer je zanimljivo koliku vam pažnju pridaju kladionice pa nakon što nešto odigrate ili pokušate odigrati, ubrzo vidite da je na temelju toga pao koeficijent na ono što ste smatrali obećavajućom okladom.

To otvara neke sasvim nove taktike, pogotovo ako imate na raspolaganju još jedan profil kod istog priređivača igara na sreću, jer utjecaj na visinu kvota je nešto što bi svaki igrač zapravo želio imati. Radi se o moći koja vam može donijeti siguran dobitak, ako uspijete matematički pokriti sve dostupne opcije i osigurati si pritom profit…