Rizik.hr online casina i kladionice

Što je super pobjeda i kako se na nju kladiti u nogometu?

Super pobjeda - klađenje na nogomet

Pojam super pobjede sve češće se koristi među kladiteljima u Hrvatskoj, koji ovom okladom pokušavaju maksimizirati dobitak na favorita za kojeg vjeruju da će bez pravog otpora protivnika stići do pobjede.

Kada je koeficijent nizak na trijumf nogometne momčadi za koju ste uvjereni da će pobijediti, mnogo je načina kako ga možete podebljati.

U toj situaciji imate pravo igrati oklade na hendikep ili poluvrijeme/kraj, kao i kombinacijske oklade koje uključuju ishod utakmice i zbroj golova kako biste uvećali vašu kvotu, što je nužno kako biste imali izglede doći do dugoročnog profita.

A oklada koja se u toj situaciji sve češće koristi pojavila se u posljednje vrijeme u regiji pod nazivom super pobjeda, koja zbog svojih karakteristika privlači sve više domaćih kladitelja…

Super pobjeda ide uz velike kvote

Super pobjeda je pojam s kojim su se domaći igrači upoznali u kladionici Mozzart, a isti naziv oklade koriste i ostale srpske kladionice, kao i neki drugi regionalni priređivači igara na sreću.

U Hrvatskoj ćete ovu okladu pronaći u Germaniji pod nazivom “Pobjeda bez primljenog gola”, dok ćete je u inozemnim kladionicama detektirati pod imenom “Win to nil”.

Uz takav naziv puno je jasnije što se iza nje krije. Vaš favorit mora pobijediti, a da pritom protivnik ne zabije niti jedan pogodak. Nije važno hoće li pobjednički gol pasti već u prvom poluvremenu niti hoće li favorizirana momčad pobijediti s jednim ili više razlike, važno je da upiše tri boda i sačuva mrežu netaknutom.

Koeficijenti na ovu okladu u pravilu su vrlo visoki. Dobit ćete više nego da igrate poluvrijeme/kraj 1/1, odnosno 2/2 ako je favorit gost, a u većini slučajeva kvota je veća i od hendikepa F+2, dok ćete ipak više dobiti ako se kladite na trijumf od tri ili više razlike.

Drugim riječima, radi se o korisnom oružju pri izgradnji vaših nogometnih listića, no važno je pametno ga upotrebljavati, jer neće vam u svakoj situaciji donijeti dobitak koji tražite…

Kada koristiti super pobjedu?

Postoji nekoliko situacija u kojima se isplati kladiti na super pobjedu. Prva se javlja u reprezentativnim utakmicama, kada moćne ekipe igraju protiv malih država poput Gibraltara, San Marina i Andore, gdje je oklada na super pobjedu zapravo jedini način da dobijete koliko toliko solidnu kvotu na trijumf vašeg favorita.

Super pobjeda je odlična oklada i ako se kladite na moćne i čvrste momčadi, koje pritišću protivnika po cijelom terenu i ne daju mu disati. Chelsea je tako igrao pod Tuchelom u svojoj prvoj sezoni, kada je ova oklada zaista dobro prolazila na momčad iz Londona, a i Atletico je na svom vrhuncu pod Diegom Simeoneom bio prikladan za korištenje super oklade.

Ipak, u posljednje vrijeme obje spomenute momčadi pokazuju slabosti, a trenutno je ova oklada pogodnija na ekipe poput Juventusa, Seville, Marseillea i Brightona, na kojima ćete u pravilu naići na ogromne kvote uz super pobjedu, a kad ostvare trijumf obično uspješno sačuvaju svoju mrežu.

Međutim, budite oprezni sa super pobjedom, jer iako uz nju ide bolji koeficijent nego uz hendikep i okladu poluvrijeme/kraj, puno je riskantnija u današnje vrijeme, jer čak i najbolje momčadi na svijetu imaju trenutke opuštanja i primaju golove, a nogomet se igra munjevito pa je nerealno očekivati čak i od vrhunskih obrana da uvijek budu na visini zadatka.

Zato ipak preporučujemo da podebljavate svoju kvotu hendikepom, zbrojem golova ili okladama na poluvrijeme/kraj, osim u utakmicama u kojima je razlika između kvalitete protivnika tolika da je jasno da autsajder mora izgubiti, a neće ni biti u stanju ugroziti protivničku mrežu…