Germania kladionica

Natjecanje kladionica za pozornost korisnika velika je bitka, a svaka tvrtka koja se bavi priređivanjem igara na sreću posjeduje adute ili ih pokušava umjetno stvoriti kako bi privukla nove igrače, a onim postojećima omogućila da i dalje koriste njihove usluge.

Kladionica Germania posluje 15 godina, a svakako ima aduta kojih zapravo nitko drugi nema, što je postao raritet u velikoj borbi kladionica koje, svaka na svoj način, raznim akcijama pokušavaju zaintrigirati pozornost korisnika.

Germania također jedina ima svoj časopis, Germanijak koji je zapravo kroz godine postao relevantno sportsko štivo, a ne običan tjednik koji igračima nudi izvještaje ili prognoze utakmica.

Registracija

Na samoj stranici Germanije možete pregledavati ponudu, sastavljati listiće te iste uz priloženi broj samog listića, uplatiti na prodajnom mjestu. No, ukoliko želite igrati bez odlaska u poslovnicu tada je svakako potrebno odraditi registracijski postupak.

Germania kladionica registracija

Ime, prezime, adresa te OIB osnovni su podaci koji će vas tražiti registracijski obrazac, a podaci koje svakako morate upisati tiču se vašeg bankovnog računa (IBAN) i osobnog dokumenta putem kojeg ćete biti potvrđeni kao ‘stvarna’ osoba.

Zbog postojećih zakona Europske Unije koji su na snazi, postupak registracije je potrebno potvrditi/verificirati učitavanjem osobne fotografije. To možete učiniti putem Interneta na stranici Germanije ili pak odlaskom u jednu od poslovnica kladionice.

Važno je također pročitati te u konačnici, ako ste zadovoljni viđenim, potvrditi osnovna pravila privatnosti i igara na sreću. Također, imate opciju potvrde želite li primati obavijesti kladionice Germania putem komunikacijskih kanala (email, SMS). Često korisnici odbijaju označiti takvu opciju kako ne bi bili uznemiravani raznim porukama, međutim ponekad se isplati biti na dispoziciji, jer stižu bonusi koji svakog mogu zainteresirati.

Bonus dobrodošlice

Germania kladionica novim igračima danas nudi velikodušan bonus u vrijednosti do čak 1000 eura, a on može biti čak 10 puta veći od vašeg prvog depozita.

O tome odlučuje Kotač sreće kojeg okrećete nakon prvog depozita. Minimalni bonus uz Kotač sreće je 50%, a maksimalni 1000%.

Germania bonus dobrodošlice

Kako biste otključali bonus, morate ispuniti njegova pravila. Neki od važnijih uvjeta korištenja su:

 • Ako igrate normalan listić, reinvestirat ćete stopostotan iznos uloga, a na listiću moraju biti barem 4 para s minimalnim tečajem svakog para od 1,45
 • Kad je riječ o klađenju uživo reinvestirat ćete pet puta manje, 20 posto uloga, na listiću s minimalno dva para i tečajem 1,20 po svakom paru.

Postoji i rok u kojem se navedeno mora ostvariti kako bi na koncu dobili bonus, a to je 30 dana za svaku razinu bonusa, što će svakako biti više nego dovoljno vremena za svakoga da pokuša ostvariti dodatnu zaradu.

Germania je također osigurala tzv. Happy Monday Bonus koji vjerne igrače svakog ponedjeljka nagrađuje određenim iznosom bonusa koji su zaslužili igranjem. Taj bonus dijeli se slučajnim odabirom.

‘Naplati promašaj’ također je jedan zanimljiv način kako možete doći do bonusa. Ukoliko ste na listiću zabilježili barem četiri para, za jedan promašaj možete ostvariti bonus koji ovisi o uvjetima:

 • Tečaj veći od 29 – isplaćuje se iznos uplate
 • Tečaj veći od 59 – isplaćuje se iznos u dvostrukoj vrijednosti uplate
 • Tečaj veći od 99 – isplaćuje se pet puta veća vrijednost uplate
 • Tečaj veći od 499 – isplaćuje se deset puta veća vrijednost uplate
 • Tečaj veći od 999 – isplaćuje se sto puta veća vrijednost uplate

Mogućnosti uplate i isplate

Svaka kladionica omogućuje razne načine kako novac možete uplatiti na svoj račun, pa tako i Germania.

Uplata je moguća na sljedeće načine:

 1. Kartice: Maestro, Mastercard, VISA
 2. Bankovni transfer općom uplatnicom: 2-3 radna dana
 3. Internet novčanik: Aircash, Skrill
 4. Germania kladomat, Germania prodajno mjesto
 5. Ostali načini: A-bon, Germania bon

Minimalni iznos uplate varira ovisno o opciji koju odaberete. Ako uplaćujete karticom minimalni ulog je 8 eura, ako je uplata putem Aircash novčanika tada je iznos 1 euro, a kad je riječ o Internet novčaniku Skrill morate uplatiti barem 15 eura.

Germania metode plaćanja

Uz bankovni transfer općom uplatnicom možete investirati 3 eura dok za opcije poput Germania ili A-bona sve ovisi koji bon odaberete, a maksimalan je 50 eura. Najmanja uplata na račun kroz posjetu poslovnici je 1 euro.

Isplata je dostupna na tri načina:

 1. Internet novčanik: Aircash, Skrill
 2. Bankovni transfer na tekući račun korisnika
 3. Isplata u poslovnici

Zanimljivo jest kako je Germania jedina kladionica koja ne uzima proviziju za uplate putem Aircasha. Ako uplatite 10 eura, toliki će vam iznos postati dostupan na računu kladionice.

Germania ponuda i mogućnosti igre

Nogomet je baza igre svake kladionice, ali Germania je doista besprijekorna u tom segmentu i teško dostižna za konkurenciju. Ta se tvrdnja ponajviše odnosi na dostupnost manje zanimljivih liga i natjecanja. Germania ponuda je doista melem za igrače koji preferiraju igru na zbroj golova. Možete pronaći ponudu za lige koje se teško mogu naći i na video streamu, a kamoli na TV ekranima sportskih kuća.

Germania kladionica ponuda

Vidjeli ste potencijalnu mogućnost za pravom ‘golijadom’ na utakmici kamerunskog prvenstva, Germania će vam osigurati opciju odigravanja onoga što želite. Doista, Germania je na taj način pokrila gotovo čitav svijet, od Premiershipa na dalje, a to je nešto što ne možete pronaći u niti jednoj drugoj kladionici. Osim zbroja golova, nudi se i pregršt povezanih oklada.

Kad je riječ o regularnoj ponudi, Germania će omogućiti Bonus par kao i Super ponudu gdje će biti smješteni parovi koji vam mogu uvećati potencijalan dobitak.

Najbolja tržišta klađenja

 • Nogometzbroj golova, oba daju gol i 3+
 • Tenis – hendikep gemova, zbroj gemova po setu
 • Košarkaklađenje na utakmicu + zbroj koševa, klađenje na učinak igrača
 • Hokej na ledu – zbroj golova po svakoj trećini, klađenje na utakmicu + golovi
 • Esport – razne opcije na natjecanjima u video igrama

Klađenje uživo i video streaming

Ponuda klađenja uživo kladionice Germania priličnog je bogata opcijama. No, morate biti brzi ako želite nešto zaraditi. Naime, na sportovima kao što su tenis, košarka ili hokej na ledu, akcija je brza i situacija na terenu vrlo je fluidna što znači da morate brzo reagirati. Srećom, Germania nudi toliko opcija da ćete zaista imati mogućnost pronaći upravo onu okladu koja je obećavajuća.

Ponude na sportove kao što su spomenuti tenis, košarka, hokej na ledu ili pak rukomet doista oduševljava jer ćete dobiti mogućnost odigrati i neke oklade koji nisu dostupne u pred-ponudi, odnosno ponudi koja je regulirana prije početka meča ili utakmice.

Germania kladionica klađenje uživo

Video streaming nije razvijen u mjeri kao kod nekih poznatijih kladionica, međutim postoji simpatičan način prikaza događanja uz grafiku s aktualnim situacijama koje se događaju na sportskom borilištu.

Izgled stranice

Kako bi ostali u trendu s brzorastućim razvojem Internet tehnologija, Germania je također prije nekog vremena redizajnirala stranicu. Fokus je postavljen na ponudi koja dominira početnom stranicom. To nije izgled koji oduševljava jer sve izgleda kao jedan veliki skup brojeva iz sustava računovodstva.

Na naslovnoj stranici odmah su u stupce jedan do drugoga postavljeni tečajevi za utakmice uživo te najodigraniji događaji dana. Na desnoj strani stranice otvoren je prozor za izravno sastavljanje listića a da pritom ne morate prekinuti navigaciju s naslovnice ako želite odigrati događaj koji je u tijeku ili se okoristiti igrom preostalih igrača iz spomenute sekcije Najodigraniji događaji.

Germania klađenje uživo

Kada se spuštate niže po stranici čekaju vas novi setovi brojeva kao i dodatne ponude, ovoga puta dugoročne. S jedne strane imate opcije za odigravanje nekih od doista mnogobrojnih loto izvlačenja dok na drugoj strani dominira ponuda za događaje iz bliže budućnosti, poput nogometne Lige prvaka. S naslovnice možete pristupiti čak i virtualnim igrama te Casino usluzi.

Na samom dnu stranice pronaći ćete tzv. Help sekciju, odnosno predio stranice koji će vam poslužiti u slučaju nejasnoća s funkcioniranjem stranice. Kontakt centar radi 24 sata i u svakom trenutku možete dobiti dostupnu uslugu ako imate kojekakav problem s funkcioniranjem stranice ili s uplatom, odnosno isplatom dobitka. Germania kontakt telefon pronaći ćete na web stranici ove kladionice, a možete još kontaktirati korisničku službu i putem elektronske pošte ili web obrasca.

Germania je korisnicima omogućila i korištenje aplikacija za mobilne telefone. Osim za najpoznatije sustave iOS i Android, službenu aplikaciju možete instalirati i na najnovije Huawei uređaje putem službene aplikacije iz Huawei storea.

Zaključna ocjena

Na prvi pogled sama web stranica nije atraktivna, a niti previše pregledna, dojam jest kako je ponuda previše nabacana jedna na drugu. Međutim, ako ste spremni zanemariti vizualni identitet stranice Germania kladionice tada ćete doista imati što za odigrati.

Svaki nogometni zaljubljenik pronaći će nešto što ga interesira u vjerojatno najsveobuhvatnijoj ponudi među kladionicama u Hrvatskoj.

Germania je specifična i po način komunikacije s igračima, nije ih teško dobiti na telefon, a putem elektronske pošte odgovaraju u razumnom roku.

Najčešće postavljana pitanja

Što ako ne mogu završiti registraciju u Germaniji?

Za svaki problem koji se može pojaviti u postupku registracije dostupna je korisnička podrška putem elektronske pošte, telefona i web obrasca.

Obračunavaju li se manipulativni troškovi na klađenju uživo u Germaniji?

Da. Iznose 5 posto uplate.

Može li se ponuda Germania kladionice presnimiti na računalo?

Da. Na dnu stranice pronaći ćete opciju za pregled ponude u PDF formatu, koju u krajnjoj mjeri možete i presnimiti na svoje računalo.

Germania

Novim igračima do 1000 € po posebnim uvjetima

Igraj odmah Igraj odmah