Rizik.hr online casina i kladionice

Koji su najčešće izvučeni brojevi Eurojackpota?

Najčešće izvučeni brojevi Eurojackpota - najbolji brojevi za Eurojackpot

Svjesni skromnih izgleda da pogode savršenu kombinaciju, igrači u Hrvatskoj se pitaju koji su najčešće izvučeni brojevi Eurojackpota. Zato donosimo malu analizu koji su najbolji brojevi za Eurojackpot, odnosno kako ih odabrati za sebe.

Osvojiti milijunski dobitak i okrenuti u sekundi svoj život naglavačke. To je razlog zašto je u Hrvatskoj toliko popularan Eurojackpot, sa svojim glavnim zgoditkom čija vrijednost povremeno prelazi cifru od 100 milijuna eura.

No, izgledi za pogađanje pet brojeva od 1 do 50 i još dva od 1 do 12 otprilike su 1 naprema 140 milijuna, zbog čega su domaći igrači svjesni da ih čeka teška misija, u njihovoj težnji doći do ogromne zarade uz ovaj europski loto.

Baš zato se analitični korisnici pitaju koji su najčešće izvučeni brojevi Eurojackpota, u nadi da bi neki od njih mogli olakšati dolazak do velikog dobitka. Pa iako najbolji brojevi za Eurojackpot zapravo ne postoje, jer svaki ima jednake izglede biti izvučen iz bubnja, svejedno donosimo kratak vodič kako provjeriti koji su brojevi bili vrući u posljednje vrijeme, a i koji već dugo nisu bili dio dobitne kombinacije…

Gdje su dostupni najčešće izvučeni brojevi Eurojackpota?

Ako vas zanimaju najčešće izvučeni brojevi Eurojackpota, prvo morate odlučiti u kojem razdoblju želite analizirati podatke. Naime, ovaj loto lansiran je još tamo 2012. godine i u nešto više od desetljeća zaista su brojni brojevi bili dio dobitnih kombinacija te vam ukupna statistika neće dati neke podatke iz kojih se išta zanimljivo može iščitati.

Loto 7 dobici

Zato oni koji traže koji su najbolji brojevi za Eurojackpot analiziraju podatke kroz kraće razdoblje. Igrači najčešće gledaju posljednjih godinu dana, s tim da neki prošire pretragu na dvije ili tri godine.

Tu već ima zanimljivih informacija, što vam možda neće dati podatke koji garantiraju dolazak do dobitka, ali ćete svakako doći do određenih zaključaka, uz koje će vam se slaganje listića činiti smislenije.

Najčešće izvučeni brojevi Eurojackpota nisu tajna. Dovoljno je da upišete ovaj upit u Google tražilicu, po mogućnosti na engleskom jeziku, nakon čega će se pojaviti relevantne stranice koje se bave upravo ovom analitikom.

Eurojackpot statistika

Jednom kad se podaci pojave pred vama, svakako se poigrajte s razdobljem u kojem analizirate najčešće izvučene brojeve. Uočit ćete kako se mijenjaju oni koji su na vrhu, ovisno o tome radi li se o posljednjoj godini ili možda o petogodišnjem razdoblju izvlačenja Eurojackpota…

Igrati vruće ili hladne brojeve?

Prema trenutnim statistikama, najčešće izvučeni brojevi Eurojackpota u posljednjih godinu dana bili su 22 i 6, a zatim ih slijede 2, 18, 20, 41, 39, 13, 34, 35, 37 i 47, svi podjednako često izvlačeni. S druge strane, najmanje puta bio je izvučen broj 25, a nije mnogo puta bilo ni brojeva 38, 19, 27, 33 i 40 među dobitnim kombinacijama. Na onoj manjoj skali od 1 do 12, brojevi 3, 5, 7 i 8 bili su najčešće izvlačeni, a daleko najmanje broj 1.

Uvođenje eura u online casino

Tu se sada javljaju dvije filozofije slaganja listića. Neki smatraju da su najbolji brojevi za Eurojackpot oni koji su najčešće izvlačeni, poznati pod nazivom “vrući”, dok drugi preferiraju rijetko izvlačene brojeve iliti “hladne”, vjerujući da uskoro dolazi njihovo vrijeme.

U praksi niti jedna niti druga ideja ne garantira dolazak do dobitka, jer vaši izgledi koji stoje na omjeru 1 naprema 140 milijuna onemogućuju kreiranje taktike koja je bolja od vjerovanja u vlastitu sreću. Međutim, praćenje koji su najčešće izvučeni brojevi Eurojackpota svakako čini zabavnijim cijelo iskustvo sudjelovanja u ovom lotu, jer daje vam osjećaj kao da zaista o vašoj analitici ovisi ishod uplate listića.

Pa tako možete svakog tjedna odigrati jednu kombinaciju na “vruće”, a jednu na “hladne” brojeve, s tim da imate pravo i kombinirati najčešće izvučene s najrjeđima, u potrazi za savršenih 7 brojeva. Alternativna opcija tome je igranje vlastitih sretnih brojeva ili spontano slaganje listića prema trenutnoj inspiraciji.

Što god odlučili, loto morate gledati kao zabavu i nemojte imati prevelika očekivanja. Analitičan pristup tu ipak mnogo ne pomaže, za razliku od sportskog klađenja u kojem o vašim rezoniranju zaista ovisi hoćete li nadmudriti bookmakera ili nećete…

Koje brojeve se isplati igrati na Eurojackpot lotu?

Svi brojevi imaju jednake izglede biti izvučeni. No, igranjem najčešće izvlačenih brojeva, odnosno onih koji već dugo nisu bili izvučeni dat ćete veći smisao svojem slaganju listića i osjećat ćete veće zadovoljstvo ako dođete do dobitka.

Što kaže Eurojackpot statistika o najboljim brojevima za igru?

Najčešće izvlačeni brojevi mijenjaju se iz godine u godinu. Uvijek ih možete provjeriti na specijaliziranim stranicama koje prate ovaj loto. No, nećete na temelju tih statističkih podataka otkriti dobitnu kombinaciju za sljedeće izvlačenje.

Ima li smisla analizirati prethodna izvlačenja Eurojackpot lota?

Šanse su vam na ovom lotu 1 naprema 140 milijuna da ćete pogoditi 5+2 kombinaciju. Nema te analize koja će drastično povećati vaše izglede za dolazak do dobitka. No, neće vam uzeti mnogo vremena provjera "vrućih" i "hladnih" brojeva pa bacite oko ako vjerujete da se nešto može otkriti iz dostupnih statističkih podataka.