Rizik.hr online casina i kladionice

Kako uz Favbet Cashout pobijediti kladionicu?

Favbet Cashout

Favbet Cashout je nova opcija kako doći do dobitka, čak i ako se vaš listić na kraju pokaže gubitnim. Donosimo malu analizu mogućnosti koje idu uz ovaj tip klađenja.

U Hrvatskoj već više od dva desetljeća sportsko klađenje ima pregršt poklonika, zbog čega kladionice pokušavaju konstantno unaprjeđivati vlastitu ponudu.

Davno su bila vremena kada smo se kladili na šalteru, jer sada to možemo raditi online putem mobilnog telefona, uz besplatne prijenose brojnih sportskih događaja. Klađenje uživo još jedan je vrijedan dodatak ponudi, nezamisliv početkom ovog milenija. Pojavile su se s vremenom i neke vrlo zanimljive specifične opcije za igru, poput azijskog hendikepa i oklada na individualan učinak igrača.

Dakle, klađenje stalno evoluira, a u Hrvatskoj je ovih dana napravljen još jedan važan korak naprijed. Pojavio se Favbet Cashout, kao opcija isplate vašeg dobitka prije nego što su završeni svi parovi na listiću. Naravno, možemo očekivati do početka kalendarske godine da i druge online kladionice uvrste ovu mogućnost na svoje web stranice, zbog čega vam donosimo nekoliko savjeta kako efikasno koristiti raniju isplatu dobitka…

Zašto se pojavio Favbet Cashout?

U Hrvatskoj dugo nismo imali pravo na ranu isplatu dobitka, jer Zakon o igrama na sreću to nije dopuštao. Naime, onima u Poreznoj upravi se činilo kompliciranim obračunavati porez na dobitak ako ne znaju unaprijed koliku svotu igrač ima priliku osvojiti.

Favbet Cash Out

No, jednom kad se napokon stvorila legalna osnova pojavio se Favbet Cashout. To je nešto što su hrvatski igrači odavno uočili u europskim kladionicama pa za mnoge nije u pitanju neka velika novost.

Favbet Cashout je dostupan igračima prije svega zato što ovaj priređivač igara na sreću želi pratiti najbolje na tržištu. Drugi razlog je taj što početnici vjerojatno neće dovoljno vješto koristiti ovu opciju te će si samo smanjiti dugoročni profit.

Favbet Early Cashout

S druge strane, iskusni igrači imaju dobar osjećaj kada ranije isplatiti dobitak, a kada čekati do samog kraja. Uglavnom, ako vam je Favbet Cashout koncept nepoznanica, definitivno će vam trebati vremena da ovladate ovim alatom za raniju isplatu dobitka…

Kako Favbet Cashout koriste iskusni igrači?

Favbet Cashout ćete uočiti unutar svog korisničkog profila, jednom kad se nađete na popisu odigranih listića. Ispod aktualnih listića postoji zeleni gumb s iznosom ranije isplate koju možete prihvatiti, no nemojte to napraviti ako je ponuđena cifra pretjerano mala.

Favbet cashout

Iskusni igrači koriste Favbet Cash Out uglavnom u posljednjim minutama utakmica, kada njihova ekipa minimalno vodi, a protivnik pritišće. Tada je iznos kojeg online kladionice nude sličan onome kojeg biste dobili da pričekate kraj utakmice, no bez rizika koji ide uz neželjeni scenarij na sportskom terenu.

Dugoročnu zaradu Favbet Cashout može vam donijeti i ako se okladite na autsajdera uz veliku kvotu pa unovčite dobitak nakon što je vaša momčad povela. U tom trenutku kvota će drastično pasti i doći ćete do zadovoljavajućeg profita, baš kao da kupujete i prodajete na burzi dionica.

Ako pak igrate kombinacijske listiće s više od 10 parova, što mnogi u Hrvatskoj preferiraju, tada nije pogrešno iskoristiti Favbet Cashout čak i prije početka posljednjeg događaja. Pogotovo to vrijedi za one susrete za koje niste sigurni kako će završiti i smatrate da je bolje uzeti pola dobitka, nego dopustiti da vaš zadnji par od samog početka krene u krivom smjeru.

Dakle, ranija isplata u svijetu klađenja dvosjekli je mač. Može vaš gubitni listić pretvoriti u izdašan dobitak, ali može vam i uzeti dio zarade koju ste trebali inkasirati, što se kasnije osjeti na vašoj dugoročnoj bilanci.

Zato je bitno pametno pristupiti svemu što ide uz Favbet Cashout, kao i uz raniju isplatu u drugim online kladionicama. Dakle, prije nego kliknete na zeleni gumb i prihvatite isplatu uvijek se zapitajte je li nagodba poštena te imate li razloga braniti vlastiti listić.

Kako god, cashout je puno bolja varijanta od branjenja listića kontra listićem, jer nećete dvaput platiti porez na dobitak. Zato uzmite u obzir i ovu opciju dok pokušavate pobijediti kladionicu, jer itekako može biti korisna za one listiće koji su u prošlosti mogli završiti isključivo razočaranjem…

Zašto je cashout opcija važna u sportskom klađenju?

Cashout vam daje priliku isplatiti dobitak prije završetka utakmice. To znači da možete isplatiti zaradu čak i ako se na kraju pokaže da vaš listić nije dobitan. Isplata će biti umanjena, no ako vješto koristite ovu opciju, možete povećati svoje izglede za dolazak do dugoročnog profita.

Je li Favbet cashout dostupan svim hrvatskim igračima?

Svi registrirani korisnici mogu u Favbet kladionici koristiti cashout opciju. Na vama je samo prihvatiti ponuđeni iznos i ranije isplatiti listić.

Na kojim okladama je u Hrvatskoj dostupan cashout?

Cashout je u Hrvatskoj uglavnom dostupan na okladama na ishod utakmice, odnosno uz prognoziranje pobjednika dvoboja. Rjeđe će vam biti ponuđena na specifičnim okladama poput azijskog hendikepa i azijskog zbroja golova.