Rizik.hr online casina i kladionice

Sportske kladionice

1.

Bonus do 30 € za nove igrače

Cro Bet kladionica u vlasništvu je Hrvatske Lutrije. Nudi klađenje na najpopularnije sportove u Hrvatskoj te povremene promocije, najčešće vikendom.

2.

Besplatne oklade do 20 € za nove igrače

Admiral kladionica naslijedila je Stanleybet i pokušava stvoriti svoje ime na hrvatskom tržištu. Solidni koeficijenti i temeljita razrada brojnih sportova ono je po čemu se ističe.

3.

Bonus 300 € za nove igrače

Arena Bet kladionica dodatak je poznatoj hrvatskoj internetskoj kockarnici, koja polako traži svoje mjesto među domaćim priređivačima igara na sreću.

4.

Bonus od 700 € na prvi depozit

Favbet kladionica preuzela je licencu od češke Fortune i trenutno nudi vrlo dobre koeficijente na popularnim sportovima hrvatskim igračima.

5.

Novim igračima do 450 € po posebnim uvjetima

Germania kladionica jedan je od najpoznatijih priređivača igara na sreću u Hrvatskoj. Odlikuje se odličnom ponudom na tenisu i nogometu, kao i primamljivim darovima novim korisnicima.

6.

Bonus do 400 € novim igračima

Mozzart kladionica proširila je svoje regionalno poslovanje na cijelu Europu. Nudi odlične opcije za igru na brojnim sportovima, kao i primamljivi bonus prilikom registracije.

7.

Bonus do 100 € za nove igrače

Prva Sportska Kladionica započela je kladioničarsku euforiju u našoj zemlji. Danas nudi online klađenje uz mobilnu aplikaciju, besplatne prijenose i primamljive bonuse.

8.

Bonus do 100 € za nove igrače

SuperSport kladionica najugledniji je priređivač igara na sreću u Hrvatskoj. Nudi oku ugodno sučelje, odličnu mobilnu aplikaciju, besplatne video prijenose i stabilne koeficijente.