FavBet kladionica

Nekad smo je poznavali kao Favorit kladionica, nešto kasnije Fortuna, a u današnje vrijeme diljem Hrvatske možete pronaći poslovnice FavBet kladionice.

Otkada je nova vlasnička struktura preuzela poslovanje doista se predugo čekalo s otvaranjem mogućnosti klađenja preko Interneta, međutim kada su konačno u tom smjeru krenuli, novi vlasnici odlučili su isto tako nove igrače počastiti vrlo primamljivim ponudama i bonusima, koje je teško odbiti.

Registracija

Registracijski proces je relativno jednostavan, a na kraju čak ne morate niti potvrđivati postupak putem poruke elektronske pošte što je čest slučaj.

FavBet registracija

Od vas će FavBet kladionica tražiti niz podataka koji potvrđuju vaš identitet. Osoba može imati samo jedan korisnički račun pa je vrlo važno da odlučite odmah na početku na koga će glasiti. Ime i Prezime, OIB, adresa te broj telefona neki su od početnih podataka koji će se od vas tražiti. Vrlo važan je broj bankovnog računa preko kojeg ćete izvršavati moguće transakcije (uplate i isplate).

Kako bi završili postupak registracije potrebno je potvrditi ranije unesene podatke tako što ćete označiti kako prihvaćate Pravila privatnosti. Zatim će vam postati dostupna FavBet prijava, s njom i ponešto darove za nove korisnike.

Naravno, FavBet verifikacija dodatni je uvjet koji morate ispuniti, kako biste dobili pravo isplatiti svoju zaradu. To ćete realizirati slanjem kopije osobne isprave nadležnoj službi.

Bonus dobrodošlice

Otkada je promijenjen dizajn Internet stranice, kladionica FavBet časti nove korisnike primamljivim bonusima. Već u samom početku, čim ste završili postupak registracije stječete pravo na 100 besplatnih vrtnji na jednoj od Casino igri Burning Hot koja je dostupna za promociju.

Besplatne vrtnje pojavit će se u predjelu Bonusi, a iste ćete morati prihvatiti kako bi ste ih mogli zaigrati. Ako se dostupne vrtnje odmah ne pojave na vašem računu, nemojte strahovati jer će se to dogoditi u razdoblju od 24 sata.

Favbet bonus dobrodošlice

FavBet sportska kladionica nudi Risk-Free okladu do maksimalnog iznosa od 30 eura. Dakle, ukoliko uložite 30 eura, a vaš listić postane gubitan tada će vam kladionica vratiti uložen novac. Međutim, isti nećete odmah moći podići već morate još jednom obrnuti isti iznos. Pomalo čudan uvjet obzirom da je reklama na način kontradiktorna stvarnoj situaciji.

Još jedan važan uvjet jest da pojedinačni tečaj para na listiću ne smije biti manji od 1,50. Isto se odnosi ako na listić postavljate više parova te igrate eventualan sistem. Nakon prihvaćanja ponude, Fav Bet još traži da okladu izvršite u roku od 10 dana.

Postoji i FavBet bonus koji igraču daje stopostotni iznos na prvu uplatu do maksimalnog iznosa od 700 eura. No, uvjet za isplatu eventualnog dobitka je doista rigorozan. Ulog morate obrnuti čak 20 puta kako biste imali pravo na isplatu, a to je preambiciozno čak i za najbolje igrače. Nakon završetka registracijskog postupka, ukoliko se odlučite za aktivaciju bonusa, isti morate prihvatiti i realizirati u roku od 5 dana.

FavBet uplate i isplate

FavBet kladionica doista nudi pregršt opcija kad je riječ o mogućnostima uplate.

 • Kartice: Maestro, Mastercard, VISA, Diners, Discover
 • Internet novčanik: Aircash
 • Ostali načini uplate: A-bon, poslovnica

Vrijedno je spomenuti kako FavBet ne uzima proviziju na uplatu što je vrlo važno kad je riječ o Aircashu. Zanimljivo, FavBet ne nudi opciju vlastitog bona što već imaju mnoge druge kladionice, no možemo pretpostaviti da je tako odlučeno jer postoji opcija A-bona koji ima sličnu funkciju.

Favbet metode plaćanja

Kad je riječ o minimalnim uplatama, putem kartice najmanji transfer je 1 euro, a maksimalni do 2000 eura. Na sličan način postavljeni su limiti putem Aircasha. A-bon dolazi u apoenima do 50 eura.

Kad je riječ o isplatama, postoji nekoliko načina:

 • Bankovni transfer: 2-3 radna dana
 • Internet novčanik: Aircash
 • Ostali načini: Poslovnica

Kao i kod uplata, FavBet vam neće zaračunati proviziju kod isplate novca. Ipak, postoji jedno vrlo važno pravilo prije nego ćete moći isplatiti novac, odnosno podići dobitak ostvaren na Internet kladionici. Naime, novi korisnik prije prve isplate s Internet računa mora potvrditi svoj identitet osobnim dokumentom na način kako je to odredila FavBet kladionica.

Ponuda i mogućnosti igre

Redizajnom stranice, FavBet je povećao opseg i preglednost svoje ponude. Kad je riječ o nogometnoj ponudi postoje bezbrojne mogućnosti za igranje raznih aspekata postignutih golova.

Zbroj golova pojedine ekipe, ukupan zbroj, pa čak i azijski zbroj golova samo su neke od varijacija. FavBet ponuda za nogomet nudi i klađenje na rezultat koji će biti ostvaren na poluvremenu, kao i pogađanje točnog rezultata. Zanimljivo je pogledati i opcije pogađanja rezultata u pojedinim intervalima utakmice (0-15, 16-30 minuta…). A ukoliko vam odgovara, neovisno o rezultatu možete pokušati pogoditi i zbroj golova ili pak kartona.

U ponudi, kad je riječ o nogometu, mnoge su lige od poznatih do manje poznatih, a ako želite uplatiti okladu na jedan od dugoročnih događaja, možete pokušati pogoditi tko će biti dobitnik nagrade Zlatna kopačka za aktualnu sezonu.

Tenis je jedan od najpopularnijih sportova za klađenje, a FavBet vam nudi mnogo opcija. Možete odigrati točan rezultat u meču, bezbrojne mogućnosti na igri hendikepa, bilo da je riječ o krajnjem rezultatu ili pojedinom setu. Zbroj gemova također je opcija koja je primamljiva obzirom da nije limitirana.

Favbet ponuda

Kad je riječ o košarci, također se nude brojne opcije igre. Mnoge kladionice limitiraju broj mogućnosti, primjerice za igru hendikepa ili zbroj poena. To nije slučaj s FavBet kladionicom koja je postavila mnogobrojne opcije koje će zadovoljiti i najzahtjevnije igrače.

FavBet nudi možda i najbolju ponudu za eSport u zemlji. Možete se kladiti na nekoliko opcija u odnosu na isključivo pobjednika što je uobičajena ponuda kod drugih kladionica. I ne samo to, u ponudu su uključeni svi relevantni Gaming događaji, a kladiti se možete i na događaje u tijeku.

Općenito govoreći o ponudi, FavBet nimalo ne zaostaje za najvažnijim priređivačima igara na sreću u Hrvatskoj, naprotiv donosi i brojne prednosti.

Najbolja tržišta klađenja

 • Nogomet – hendikep golova, zbroj golova po intervalima
 • Tenis – zbroj gemova po setu, hendikep gemova
 • Košarka – rezultat po četvrtinama, zbroj poena momčadi
 • Hokej na leduazijski hendikep, rezultat po trećinama
 • Esports – točan rezultat, pobjeda s hendikepom

Klađenje uživo i video streaming

Klađenje na događaje koji su u tijeku jednako je funkcionalno i atraktivno kao i ‘pre-match’ klađenje. U svakom trenutku mijenjaju se mogućnosti kako se kreće nogometna utakmica, teniski meč ili neki treći događaj.

Posebno je zanimljivo klađenje na teniske mečeve jer se tečajevi i ponuda konstantno mijenjaju obzirom na prirodnu evoluciju pojedinog meča. Tako možete odigrati rezultat u prvom setu, hendikep gemova ili tko će osvojiti gem s određenim brojem poena.

FavBet klađenje uživo

A da bi sve bilo funkcionalnije i jednostavnije, omogućen je izvrstan video streaming što je velika prednost FavBet kladionice. Radi se o prijenosima koji čak uključuju Premiership i Ligu prvaka.

Mnoge stranice imaju povećih problema s tzv. bufferingom, odnosno podizanjem pojedinog streama, no to nije slučaj s FavBet kladionicom koja se ponosi izvrsnom funkcionalnošću, a stream postaje aktivan gotovo trenutno nakon što isti pokrenete.

Izgled stranice

FavBet je napravio odličan posao velikim redizajnom stranice. Novi web je daleko responzivniji od starog, a igraču je dostupan pregled svih opcija koje su na stranici uključujući bonuse i razne promocije do aktualne ponude. Odmah na početku korištenja Internet stranice možete se upoznati s dostupnim mogućnostima uz prigodna pojašnjenja kako biste znali uvjete s kojima raspolaže FavBet kladionica.

Favbet klađenje uživo

Ponuda je posebna priča. Prekrasan dizajn vidljiv je od samog početka pregledavanja ponude. S lijeve stranice vidjet ćete raskošan pregled događaja na koje se možete kladiti, a vrlo bitno jest istaknuti kako je navigacija između pojedinih sportova fantastična čime će i oni najzahtjevniji igrači biti zadovoljni.

Oduševljava i ponuda za pojedine sportove. Umjesto nabacanih opcija koje su nekada bile dostupne, sada možete odabrati tip ponude koju želite odigrati. Primjerice, za nogomet ćete moći odmah u startu odabrati želite li se kladiti na zbroj golova, točan rezultat ili posebne oklade poput intervala u kojima će biti postignuti golovi ili pak hoće li netko zaraditi crveni karton. Još jednom, navigacija je fluidna i brzopotezna. FavBet provjera listića također je lako uočljiva unutar vašeg računa.

Favbet aplikacija

FavBet je stvorio i vrhunsku aplikaciju za mobilne uređaje – iOS i Android. Ako koristite uređaj iPhone tada ćete aplikaciju pronaći u Apple Storeu, dok za mobilne uređaje opremljene Android operativnim sustavom, poveznicu za instalaciju pronaći ćete na Internet stranici u web pregledniku.

Korisnička podrška također je vrlo dobro organizirana. FavBet kontakt moguć je uz besplatni broj telefona, a tu je i uobičajena podrška elektronskom poštom. Tome je naknadno dodan i chat uživo.

Zaključna ocjena

FavBet je napravio veliki korak naprijed s novim redizajnom stranice te sve boljom promocijom. Svaki igrač pronaći će nešto što će mu odgovarati ovisno o potrebama.

Tržište kladionica u Hrvatskoj nije veliko, no zato ima velik broj distributera igara na sreću pa je svakako bitno kako se tko bori za naklonost korisnika. FavBet je prema mnogim aspektima u vrhu, prije svega po pitanju klađenja na događaje u tijeku, a tu je i prekrasno dizajnirana ponuda koja je pregledna i dostupna uz brzu navigaciju. Favorit sportska kladionica koju je naslijedio nije tome bila niti blizu. FavBet posao vođenja kladionice čini se da puno ozbiljnije shvaća.

Bonusi su svakako još jedan element koji će biti sve primamljiviji igračima, posebno uz velik broj vrtnji na casino igrama te buduće bonuse koji su dostupni u određenom razdoblju. Poput mnogih drugih kladionica, i FavBet nudi velik broj međunarodnih lota pa se i ovdje može pronaći nešto za svačiji ukus.

Najčešće postavljana pitanja

Mogu li koristiti Favbet usluge ukoliko račun nije trenutno verificiran?

Da. Igrač može podnositi oklade, no u relevantnom roku mora potvrditi vlastiti identitet kako bi izbjegao potencijalne probleme.

Kako isplatiti novac u FavBet kladionici?

Dobitak se može isplatiti putem bankovnog transfera, Internet novčanika ili u samoj poslovnici, međutim prije prve isplate korisnik je dužan potvrditi korisnički račun osobnim dokumentom.

Postoje li limiti na uloge po pojedinom listiću u FavBet kladionici?

Jedini unaprijed predviđeni limit je onaj minimalni od 0,26 eura po listiću. Najveći ulog ovisi o samom događaju, a ovdje FavBet zadržava pravo smanjivanja ili povećanja dostupnog limita.

Favbet

Bonus od 700 € na prvi depozit

Igraj odmah Igraj odmah