Rizik.hr online casina i kladionice

Klađenje na Eurosong 2024. – koje su kvote na pobjednika?

Favbet - klađenje na Eurosong

Klađenje na Eurosong ove godine je posebno zanimljivo hrvatskoj javnosti. Otkrivamo koji koeficijent možete dobiti tipovanjem na pobjednika, a spomenut ćemo i druge dostupne opcije za slaganje listića.

Eurosong je svima na Starom kontinentu najzanimljivije glazbeno natjecanje. Održava se još od 1956. godine, a mi u Hrvatskoj pamtimo 1989. godinu, kada je pobjedu odnijela grupa Riva s pjesmom “Rock me”.

Dugo Hrvatska nije imala ozbiljnog predstavnika na ovom pjevačkom natjecanju, no to se napokon promijenilo u 2024. godini. Marko Purišić iliti Baby Lasagna sa svojom pjesmom “Rim Tim Tagi Dim” oduševio je Europu i odlično kotira uoči finala 11. svibnja.

Baš zbog toga klađenje na Eurosong ovih je dana čak i traženije u Hrvatskoj od oklada na nogometnu Ligu prvaka. Mnogi detaljno prate sve izvođače i žele to iskoristiti kako bi zaradili novac. Zato donosimo mali vodič kroz kvote koje vas čekaju ako odlučite uplatiti listić, s posebnim fokusom na najboljim dostupnim opcijama…

Gdje u Hrvatskoj je moguće klađenje na Eurosong?

Klađenje na Eurosong trenutno je dostupno u svim hrvatskim online kladionicama koje drže do sebe. Neke od njih posebno su izdvojile ovo natjecanje na svojoj naslovnici, dok ćete kod drugih koeficijente pronaći u odjeljku “Specijali”.

Favbet - pobjednik Eurosonga

U toj priči posebno izdvajamo Favbet kladionicu. Ona ne samo što nudi klađenje na pobjednika izbora za pjesmu Eurovizije, već i brojne druge odlične oklade. Pa se tako možete kladiti na plasman među prva 4, među prvih 5 i među prvih 10.

Klađenje na Eurosong uključuje na Favbet web stranici čak i tipovanje tko će završiti zadnji u finalu, s Njemačkom i Španjolskom kao glavnim favoritima. Kladiti se možete i koja će biti najuspješnija balkanska pjesma, s Baby Lasagnom kao po mnogima sigurnom opcijom.

Klađenje na Eurosong - balkanske države

Najbolja skandinavska i baltička pjesma još su dvije zanimljive opcije koje treba imati na oku, a kladiti se možete čak i tko će biti najbolji u konkurenciji “velike petorke” – Njemačke, Francuske, Italije, Velike Britanije i Španjolske.

Koja je kvota na pobjednika Eurosong natjecanja?

Koeficijenti na pobjednika Eurosonga se mijenjaju iz dana u dan. Uoči prvih probi Favbet je nudio tečaj iznad 4.00 na pobjedu Hrvatske, što se tada činilo kao vrlo primamljiva opcija.

Germania klađenje na Eurosong

No, u međuvremenu je Baby Lasagna oduševio svojim nastupom na pozornici pa je tečaj na njegovu pobjedu pao. Pa će vam tako Germania kladionica ponuditi kvotu 2.20 na trijumf hrvatske pjesme, a nećete naći veći koeficijent niti kod konkurencije.

Što se ostalih tiče, Švicarska je neko vrijeme držala prvo mjesto na kladionicama, no pala je zbog slabijeg nastupa na probama. Sada je koeficijent na švicarsku pobjedu 4.50, no po mnogima je i dalje Nemo jedini koji bi mogao ugroziti hrvatsku pobjedu.

Iz drugog pak plana vreba Italija s koeficijentom 7.00 kojeg ćete dobiti ako tipujete da će Angelina Mango pobijediti u švedskom Malmöu. Tu je još ukrajinska pjesma koju pjevaju Alyona Alyona i Jerry Heil, s tečajem oko 10 da će trijumfirati ove subote. Spomenimo još da veseli Nizozemac Joost Klein ima koeficijent 15 na trijumf, dok ostalima online kladionice daju male izglede da iznenade u finalu.

Od alternativnih opcija za klađenje na Eurosong spomenimo koeficijent 1.70 kojeg možete dobiti na okladi da će Švedska biti najbolje plasirana skandinavska zemlja, što je scenarij koji definitivno očekujemo u velikom finalu. Najbolju pjesmu od “velike petorke” trebala bi pak dati Italija ili eventualno Francuska, dok Litva dobro kotira među baltičkim zemljama.

U svakom slučaju, klađenje na Eurosong nudi priliku da udvostručite svoj ulog ako se kladite na pobjedu Hrvatske. Možete eventualno pokušati dodatno pokriti svoj ulog tipovanjem na Švicarsku, no tada je važno matematički precizno izračunati koliko novca staviti na Nema, a koliko na Baby Lasagnu.

Kako god, klađenje na Eurosong u 2024. godini definitivno će biti posebno u Hrvatskoj, nadajmo se s pobjedom našeg predstavnika 11. svibnja u velikom finalu…