Rizik.hr online casina i kladionice

Germania Bet Race – 250 tisuća kuna najsretnijim igračima!

Germania Bet Race

Kladionica Germania svojim igračima nudi dodatni razlog za prognoziranje ishoda utakmica Svjetskog nogometnog prvenstva. Čak 250.000 kuna podijelit će u sljedećih mjesec dana svojim sretnim igračima, a najuspješniji će osvojiti čak 10 tisuća kuna.

Svjetsko nogometno prvenstvo izaziva veliki interes igrača sportske prognoze u Hrvatskoj, a tako će biti i ove godine od 20. studenog do 18. prosinca, kada će u našoj zemlji biti uplaćeno bezbroj listića, na 64 utakmice najpopularnijeg nogometnog natjecanja.

A zaljubljenici u klađenje dobili su dodatni motiv za prognoziranje utakmica, jer krenula je Germania Bet Race promocija, u kojoj jedna od najpoznatijih hrvatskih kladionica dijeli 250.000 kuna svojim korisnicima za vrijeme SP-a, znajući da će interes za sportskim klađenjem ovih dana biti ogroman.

U ovoj promociji doći ne na svoje najiskusniji i najsposobniji kladitelji, ali dio novca pripast će i ostalima. To ide na ruku svima koji možda nisu najveći majstori sportske prognoze, jer ovaj put mogu do značajnog profita čak i uz promašene listiće…

Kako izgleda Germania Bet Race promocija?

Germania Bet Race promocija sastoji se od dva dijela. Čak 200 tisuća kuna dijeli se onim igračima koji svakog dana u razdoblju od 21. studenog do 16. prosinca uplate barem jedan listić dnevno, u vrijednosti najmanje 20 kuna.

Listiće možete uplatiti na web stranici Germania kladionice, ali i u njezinoj aplikaciji, namijenjenoj korisnicima Android i iOS operativnih sustava.

Čak i ako listići budu gubitni, svejedno imate izglede uzeti dio nagradnog fonda, kojeg će podijeliti na kraju svi oni igrači koji ispune postavljeni uvjet, odnosno ne propuste odigrati barem po jedan listić dnevno od 20 ili više kuna, kroz cjelokupno promotivno razdoblje.

No, čak i ako ste zakasnili na početak ove promocije, svejedno možete zgrabiti nagradu do čak 10.000 kuna, jer Germania nagrađuje i svoje najuspješnije igrače, pod uvjetom da su nanizali pregršt dobitnih listića tijekom ovog promotivnog razdoblja.

Istina je, drugi dio Bet Race promocije je pravo natjecanje turnirskog tipa, u kojem 50 najuspješnijih igrača dijeli nagrade, a tri najvrjednije su 10, 8 i 7 tisuća kuna. Na vrhu natjecanja će biti oni koji skupe najviše dobitnih listića, sa što većim tečajevima na njima.

Na kraju promocije, 18. prosinca će se ukupni tečajevi na vašim dobitnim listićima međusobno zbrojiti i ako premašuju pogođene koeficijente drugih igrača, naći ćete se među nagrađenima. Odlično je što cijelo vrijeme možete pratiti ljestvicu najuspješnijih i na temelju toga kalkulirati s kvotama koje planirate gađati…

Ima li Germania još zanimljivih ponuda?

Germania je puna zanimljivih promocija pa je tako od lipnja do studenog tražila svoje najuspješnije igrače, kako bi napunila avion i poslala ih u Katar na Svjetsko nogometno prvenstvo.

Tu je i jedan od najvećih bonusa dobrodošlice u Hrvatskoj. Radi se o čak 3.500 kuna, raspoređenih na vaša prva tri depozita, uz prilično poštene uvjete korištenja. To vam daje priliku da dođete do značajnog profita već nakon registracije, čak i ako ste početnik u sportskom klađenju.

Također, u Germaniji se ponedjeljkom dijeli bonus sretnim igračima slučajnim izborom, pod uvjetom da ste napravili barem jednu prijavu na svoj račun tog dana, a imate priliku doći do zarade čak i s jednim promašajem na listiću, u promociji “Naplati promašaj”.

Uz sve to, bonus tečajevi na najzanimljivijim utakmicama ponuđeni su baš svakog dana u tjednu, a i uvećane kvote prilikom klađenja uživo, koje rastu u određenim minutama i tako vam povećavaju potencijalni dobitak.

Germania ima i solidno razrađene utakmice na sportovima kao što su nogomet i tenis, a tu je još klađenje na loto, virtualne sportove i popularni online casino, u kojem vas čekaju besplatne vrtnje i širok izbor slot automata.

Drugim riječima, Germania Bet Race promocija samo je nastavak darežljivih ponuda koje se smiješe igračima u ovoj kladionici, a ako se želite uključiti, svakako potražite dodatne informacije ovdje.