Rizik.hr online casina i kladionice

Kako se kladiti s bonus sredstvima i uvijek biti u plusu?

Kako iskoristiti bonus u klađenju

Bonus je razlog zašto se danas hrvatski igrači radije klade u online kladionicama nego u fizičkim poslovnicama, a postoje i oni čija je strategija isključivo igrati s besplatnim sredstvima…

Nema sumnje, bonus je okrenuo svijet klađenja naglavačke. Riječ je o sredstvima koja vam internetska kladionica dodjeljuje kao nagradu, bilo prilikom registracije ili kao postojećem korisniku.

Radi se obično o klađenju besplatnim sredstvima koja imate pravo ulagati na svoje listiće, s tim da je bonus nekad i dodatak na vaš osnovni dobitak ili povrat sredstava u slučaju pogrešne prognoze.

Takva gratis sredstva postala su toliko važna u svijetu klađenja da neki igrači igraju isključivo s njima, otvarajući korisničke račune u brojnim kladionicama, svjesni da je najlakše doći do zarade ako igrate s novcem kojeg niste sami uložili.

Internetske kladionice boje se takvih igrača, jer znaju da nemaju prednost pred njima, no čak i ako odlučite bazirati svoju igru na bonus sredstvima, svejedno postoje stvari na koje morate paziti kako biste uvijek bili u plusu…

Oprezno s uvjetima bonusa

Istina je, priređivači igara na sreću nikad vam neće pokloniti ozbiljan novac, bez da nešto traže od vas. Naime, većina bonusa ide uz uvjete korištenja dodijeljenih sredstava, prije nego što ih dobijete pravo isplatiti ili koristiti za daljnje uplate, bez ikakvih ograničenja.

Ako želite bazirati svoju strategiju na uzimanju bonusa od kladionica, tada je vaš prvi zadatak biti u stanju dobro procijeniti jesu li uvjeti nekog bonusa isplativi ili nisu.

Pri tome morate paziti na tri važna faktora. Prvi je vremenski rok koji imate na raspolaganju, jer ako je prekratak morat ćete igrati listiće na sportske događaje koje možda ne poznajete dovoljno dobro, što će naštetiti vašoj strategiji.

Drugi faktor je koliko puta morate reinvestirati dodijeljeni novac, prije nego dobijete priliku slobodno njime raspolagati. Ako se radi o ulaganju 2 do 5 puta, to je podnošljivo, ali više od toga može biti problematično.

Treći i vjerojatno najvažniji faktor koji odlučuje kvalitetu bonusa su uvjeti kako trebaju izgledati vaši listići, da bi se računali prilikom reinvesticije bonusa. Kladionica vam obično odredi ukupnu kvotu koju moraju imati vaše kombinacije, a nekad i minimalni koeficijent na svakom paru na listiću. Može vam i zabraniti korištenje klađenja uživo ili čak nekih specifičnih tržišta klađenja, kao što su oba daju gol, zbroj golova i hendikep, što značajno otežava vaš posao.

Uvjete bonusa uvijek morate dobro pročitati, jer ponekad su napisani da vas prevare. Nerijetko ispadne da kladionica od vas traži da okrenete ukupnu količinu novca na vašem računu nakon uplaćenog depozita, a ne samo dodijeljena sredstva pa umjesto 4 puta morate reinvestirati bonus 8 puta, što drastično mijenja situaciju.

Zbog toga je prvi uvjet na putu do uspjeha određivanje je li neki bonus isplativ ili nije, a odgovor na to pitanje ovisit će prije svega o vašem stilu igre, vremenu koje imate na raspolaganju, kao i okladama koje dolaze u obzir prilikom ispunjavanja uvjeta…

Oklade bez pretjeranog rizika

Kada jednom prihvatite uvjete bonusa i primite gratis sredstva, na vama je pametnim klađenjem pretvoriti dodijeljena sredstva u zasluženi profit.

To ćete postići igrom bez rizika, jer ne zaboravite da startate sa značajnom prednošću pred kladionicom i potrebno je tek biti na nuli kad zbrojite sve gubitke i dobitke, da biste svejedno došli do odlične zarade.

To ćete postići okladama bez pretjeranog rizika, poštujući pritom uvjete postavljene pred vas. Nije nužno da igrate riskantne kvote 5.00 ili veće, već će u pravilu biti dovoljno igrati koeficijente oko 1.80 ili čak manje, ovisno o pravilima koja trebate poštivati.

S bonusom sredstvima igrajte mirno i nikad ne gubite glavu, jer vi ste ti koji ste uvijek u vodstvu i samo trebate sačuvati prednost pred bookmakerom, koji je zahvaljujući vašem gratis novcu izgubio pobjedničku marginu koju si je osigurao postavljenjem koeficijenata.

Na kraju priče igra bonus sredstvima pokazat će tko je ozbiljan igrač, a tko rekreativac. Većina će svejedno izgubiti uplaćen novac i online kladionice će biti zadovoljne, no sustavni zaljubljenik u klađenje to sigurno neće dopustiti, ako su uvjeti raspolaganja bonus sredstvima pošteni.

U svakom slučaju, bonus predstavlja izuzetno važan faktor u modernom klađenju. Zbog toga se svakako isplati napraviti korisnički profil u svim online kladionicama koje ga nude novim korisnicima po odličnim uvjetima, kako biste svugdje startati s izdašnim profitom, jer to će vam definitivno olakšati dugoročnu strategiju igre.

Postoje igrači koji odlaze korak dalje i rade račune na svakog člana obitelji, kako bi dobili što više bonusa. To nije dozvoljeno pa ne preporučujemo, ali može vam proći ako se radi o nekome tko je spreman dati vam sve osobne podatke pa čak i stati pred video kameru radi identifikacije.

No, bilo da fokusirate svoju igru isključivo na bonusu ili besplatnim sredstvima pokušavate tek obogatiti svoju strategiju igre, svakako uvijek pokušajte doći do pravih informacija vezanih za gratis novac koji se kod vjerodostojnih priređivača igara na sreću trenutno nudi, kako biste se dokopali odlične prilike kako svojem sportskom znanju olakšati put do profita…