Rizik.hr online casina i kladionice

Hrgović protiv Duboisa – 3 tisuće eura za pogođenu rundu prekida!

Hrgović Dubois promocija

Uz meč Hrgović vs Dubois Favbet kladionica nudi pregršt zanimljivih oklada, a i promociju u kojoj dijeli 3 tisuće eura onima koji pogode rundu u kojoj će završiti spektakl u Rijadu.

Filip Hrgović pred najvećim je izazovom u svojoj karijeri. Nakon što se dosad s lakoćom obračunao sa svim suparnicima koji su mu stali na put, naš 31-godišnji boksač bori se 1. lipnja u Saudijskoj Arabiji protiv Daniela Duboisa, TOP 10 borca sa svjetskih ljestvica.

Bit će to dvoboj u kojem se očekuje da odluka neće pasti nakon 12 rundi, već u nekoj ranijoj fazi. Baš zato Favbet kladionica nudi zanimljivu promociju u kojoj od svojih igrača traži da pogode rundu u kojoj će Hrgović ili Dubois dovršiti svog suparnika.

Radi se o čak 3 tisuće eura koje će podijeliti svi igrači Favbet kladionice koji pogode točnu rundu prekida. Koliko će svakome od njih na kraju pripasti ovisit će prije svega o broju korisnika koji su točno predvidjeli rasplet borbe.

Hrgović vs. Dubois – kako sudjelovati u Favbet promociji?

Ako ste spremni staviti novac na meč kojeg Hrgović već dugo čeka, svakako ima smisla da se uključite u spomenutu promociju. Učinit ćete to na sljedeći način:

  • Registrirajte se na Favbet i na promotivnoj stranici odaberite rundu u kojoj će završiti meč,
  • kliknite na gumb “Ostavi prognozu”,
  • uplatite listić u vrijednosti od minimalno 5 eura.
Favbet promocija Hrgović

Dakle, ako pogodite vašu prognozu ne samo što ćete dobiti na svom listiću, već ćete ući i u podjelu 3 tisuće eura. Bilo da pobijedi Hrgović ili Dubois, onaj tko pogodi rundu prekida ima pravo na isplatu. A kvote se kreću od 5 do 9, što znači da će vaš dobitak na listiću prelaziti vrijednost od 20 eura, a možda biti i puno veći.

Najviše ćete dobiti ako odigrate da će sve biti gotovo već u prvoj rundi ili će meč otići do 12. runde. Najmanje kvote su pak na okladama da će Hrgović ili Dubois posao riješiti u petoj, šestoj, sedmoj ili osmoj rundi.

Klađenje na prekid Hrgović

Ako pak tipujete da će Hrgović biti taj koji pobjeđuje prekidom, ulovit ćete kvotu od 13 do 30 ako pogodite rundu u kojoj će se to dogoditi. Najviše se dobiva na prekid na početku i na kraju dogovorenih rundi, a najmanje su kvote da će se takav scenarij odigrati negdje u sredini…

Oklade na tip prekida i nokdaun

Vrijedi spomenuti i druge oklade u Favbet kladionici na meču Hrgović protiv Duboisa. Pa ćete tako dobiti tečaj 1,50 ako odigrate na pobjedu hrvatskog boksača, dok je tečaj 2,80 ako tipujete na Britanca.

Zanimljivo je što imate pravo i kladiti se na način na koji će dvoboj biti završen. Kvota je 2.05 na tehnički nokaut, a 3.40 na klasični nokaut. Na jednoglasnu odluku sudaca dobit ćete 4.80, a na podijeljenu odluku 9.00. Tipovanje na diskvalifikaciju pak donosi izdašni tečaj 70.

Favbet vam također daje 4.50 na okladu da će oba borca završiti u nokdaunu tijekom meča, dok je 1.60 da će se to dogoditi Duboisu. Na Hrgoviću ćete pak dobiti kvotu 2.65 da će se u jednom trenutku naći u problemima.

Ako pak želite podebljati tečaj na Filipu Hrgoviću, smiješi vam se 1.80 na okladi da će hrvatski boksač do pobjede stići prekidom, bilo zbog nokauta ili diskvalifikacije. Tečaj je pak 4.80 da će kao i protiv Zhanga doći do trijumfa sudačkom odlukom.

Za kraj, spomenimo i koeficijent 2.50 kojeg ćete dobiti na okladu da će tijekom meča biti više od 1.5 nokdauna u Rijadu. Dakle, izbor oklada zaista je impresivan, kakav se rijetko viđa u hrvatskim online kladionicama na borilačkim sportovima. Zato ima smisla nešto odigrati i onda s guštom pratiti ono što Hrgović radi u Saudijskoj Arabiji u subotu 1. lipnja, s početkom u 23 sata…