Rizik.hr online casina i kladionice

Lucky Lady besplatne igre – slotovi koje mnogi vole u Hrvatskoj

Lucky Lady besplatne igre

Video slot Lucky Lady’s Charm danas se u domaćim kockarnicama pojavljuje u različitim verzijama, a možete ga igrati besplatno u demo verziji, kao i uz pomoć gratis vrtnji, pri kojima imate pravo isplatiti vlastiti dobitak…

Tematika lijepih djevojaka oduvijek je bila usko povezana s kockanjem i kockarnicama. Ljepota ide uz glamur i blještavilo, a svi mi ponekad trebamo oku ugodnu okolinu da bismo se osjećali spokojno i opušteno.

Baš zbog toga u online casinu igre uživo vode atraktivne voditeljice u večernjoj toaleti, a u istom smjeru krenuli su i kreatori modernih video slotova, koji su među svoje dobitne simbole uvrstili i lijepe djevojke.

Dapače, neki od njih uzeli su u obzir praznovjerje dijela igrača koji vjeruju da im lijepa djevojka može donijeti sreću pa je tako nastala igra Lucky Lady’s Charm, koju je kreirao svima poznati Novomatic, a dalje razvija sestrinska interaktivna iGaming tvrtka Greentube.

Lucky Lady's Charm Deluxe

Radi se o igri koja je neizbježan dio ponude većine domaćih online casina, a posebno su tražene Lucky Lady besplatne igre, jer postoji mnogo varijacija ovog popularnog slota, koje bi igrači rado prvo iskušali bez ulaganja novčanih sredstva, prije nego što počnu igrati za ozbiljno…

Lucky Lady i Charming Lady

Lucky Lady’s Charm spada među stare casino igre koje su dobro poznate igračima automat klubova, jer nailazimo na “Sretnu damu” već više od čitavog desetljeća.

Ovaj serijal slotova svoje je mjesto našao i na Internetu, gdje ćete lijepo lice glavne junakinje ove igre često vidjeti na popisu najpopularnijih slotova hrvatskih kockarnica.

Lucky Lady’s Charm Deluxe verzija je koja se najviše igrala posljednjih godina, s RTP-om 95.13% i pregršt sretnih simbola na vašem ekranu, poput zečje šape, zlatnog novčića, djeteline, buba mare i potkove.

Središnje mjesto ipak zauzima “Sretna dama”, koja ima ulogu Wild simbola i ima moć zamijeniti sve ostale na 5 rola i 10 isplatnih linija. Tu je i kristalna kugla koja djeluje kao Scatter, što znači da vam može donijeti besplatne vrtnje u kojima se svaki dobitak množi puta 3, a ako se pak 5 takvih kugli pojavi na vašem ekranu, uvećat ćete ulog za čak 500 puta.

Verzija Lucky Lady’s Charm Deluxe 6 razlikuje se po tome što ima 6 rola, a i mogućnost duplanja svakog dobitka, s kombinacijama od 6 simbola koje donose još veće dobitke pa možete uvećati ulog čak 1000 puta.

Lucky Lady's Charm Deluxe 10

Tu je i verzija Lucky Lady’s Charm Deluxe 10 sa solidnim RTP-om 96.02% i gomilom rola koje se vrte na vašem ekranu te brojnim načinima kako doći do dobitka.

A sve više zanimanja izaziva i Cash Connection Charming Lady, kao novija verzija slavnog slota. Sama grafika ne izgleda nije unaprijeđena, a igrači imaju na raspolaganju 10 isplatnih linija, sa simbolom plavokose ljepotice koja može uvećati vaš ulog čak 900 puta, ako ih se pet složi na vašem ekranu, dok služi i kao Wild simbol te uvećava vrijednost drugih dobitnih kombinacija.

U ovoj verziji postoji i značajka Lock & Spin, pri kojoj se 6 ili više kristalnih kugli može raspršiti po vašem ekranu, što donosi najveće dobitke, uključujući i četiri razine jackpota, koje možda nisu u milijunskoj vrijednosti, ali Grand Jackpot uvećat će vaš ulog nekoliko tisuća puta.

Cash Connection Charming Lady

Cash Connection Charming Lady igra vrlo je zabavna i puno se toga događa na vašem ekranu, no RTP od 95.01% i nije nešto što ide na ruku ozbiljnim igračima…

Kako igrati Lucky Lady besplatne igre?

Lucky Lady besplatne igre dostupne su vam u svakoj kockarnici i svakako ih iskušajte prije nego što počnete ulagati vlastiti novac. Radi se o demo verzijama u kojima imate pregršt žetona na raspolaganju za iskušavanje različitih strategija, s tim da naravno nemate pravo isplatiti eventualni dobitak.

Postoji naravno i opcija da igrate za besplatno, uz mogućnost dolaska do zarade. To je privilegija do koje možete doći pomoću besplatnih vrtnji, osvojenih kroz bonus dobrodošlice ili neku aktualnu promociju.

U svakom slučaju, Lucky Lady serijal slotova ne spada među one s visokim povratom igračima pa ne bi trebao biti visoko na listi vaših omiljenih. Ako vas baš jako privlači ovaj tip automata, tada odaberite Lucky Lady’s Charm Deluxe 10 verziju, koja ima najveći RTP i ponešto zabavnih značajki koje bi vam se mogle svidjeti…