Rizik.hr online casina i kladionice

Slot igre u Hrvatskoj s visokim postotkom isplate (Top 15)

Book of Ra Deluxe trikovi

RTP ili postotak isplate igračima od strane automata ključna je komponenta igre na Internet kladionicama. Nije uvijek jednostavno otkriti koji automati nude najviše mogućnosti za povrat investiranog novca, no s vremenom takvo nešto otkrije se kontinuiranom igrom te praćenjem isplatnih ljestvica koje će prikazati najveće dobitke, ali i vremensko razdoblje u kojem su ostvareni.

Kako bismo vam olakšali potragu za igrama s najvećim RTP-om, donosimo pregled igara koje su dokazano u samom vrhu po povratu igračima u Hrvatskoj.

Book of Ra Deluxe

Nepisano, ali zapravo toliko logično pravilo jest da svaki RTP niži od 95 posto nije vrijedan spomena pa će to biti granica koje ćemo se držati.

Book of Ra Deluxe je zapravo nova verzija igre Book of Ra tvrtke Novomatic uz malu nadogradu. Mnogi proizvođači igara na automatima ‘apgrejdaju’ svoje originalne tvorevine kako bi igračima ponudili nešto novo, a da se ne odreknu igre koja je popularna. Ova igra donosi brojne mogućnosti za besplatne vrtnje stoga je privlačna igračima.

RTP: 95,10 %

Lucky Lady’s Charm

‘Srećo, budi dama večeras’ kaže popularna pjesma ili poziv da kocka igraču donese sreću. No, ovdje se ne radi o doslovnoj kocki već automatu koji donosi proizvođač Novomatic. Glavna protagonistica igre je dama plave kose, a svojim igračima nudi bonuse i opcije za pristojnom zaradom.

RTP: 95,13 %

Sizzling Hot Deluxe

Još jedna Deluxe nadograđena verzija postojeće igre koju ponovno dodjeljuje Novomatic. Voće je glavni adut ove igre, a to je element koji je od samih početaka casino igara bio najpopularniji stoga igrači se njemu vole i vraćati.

RTP: 96,66 %

5 Dazzling Hot

Proizvođač EGT svoje igre u velikoj mjeri bazira na voću, a s ovim adutom unio je svježinu među igre na video aparatima. Osim na voću, ova je igra bazirana na lijepim animacijama, ali i ključnoj sedmici. To je svakako brojka koja se toliko ističe u igrama na sreću, posebno kad je riječ o video slotovima, jer tko ne bi želio da mu se sreća nasmiješi sedmicama koje donose sjajne dobitke.

RTP: 95,74 %

100 Super Hot

Ponovno je riječ o proizvođaču EGT koji nastavlja popularizirati igre s voćkama i sedmicom koja je središte igre.

RTP: 95,76 %

Extra Stars

Tvrtka Euro Games proizvela je igru koja ne odskače previše od dvije prethodne s ovog popisa. Jednostavna je, pregledna i savršena za nekoga tko tek počinje igrati automate putem Internet kockarnica.

RTP: 95,78 %

20 Super Hot

‘Super hot’ igra koju ovoga puta ne donosi EGT već prethodno navedena tvrtka, Euro Games. Brojka 20 sugerira kako postoji isto toliko mogućnosti da igrač osvoji nagradu otvaranjem raznih simbola koje nudi igra.

RTP: 95,79 %

Starburst

Odmičemo se od tematike ‘vrućih’ igara, tvrtka NetEnt proizvela je svoj Starburst prije točno 10 godina, a u desetljeću igre postala je vrlo popularna među igračima video slotova.

RTP: 96,09 %

book of dead

Book of Dead

Jedna od najpopularnijih igara na video aparatima, Book of Dead je u Hrvatskoj donijela i rekordan jackpot kada je igrač SuperSport casina osvojio više od 20 milijuna kuna. Proizvođač je tvrtka Play’n Go, a igra prati avanture Richa Wildea koji podsjeća na Indianu Jonesa.

RTP: 96,21 %

Shining Crown

Shining Crown

Idućom igrom, tvrtka Euro Games probila se blizu top 5 najisplativijih igara svojim igračima. ‘Crown’ odnosno kruna je najvrjedniji simbol koji igraču, uz određenu kombinaciju, može donijeti sjajne dobitke.

RTP: 96,37 %

burning hot

Burning Hot

Ponovno se vraćamo na popularne ‘hot’ igre. Putem ove igre EGT je igračima diljem svijeta osigurao brojne velike dobitke i s razlogom je ova igra jedna od najčešće igranih.

RTP: 96,45 %

sweet bonanza

Sweet Bonanza

Slatko, ukusno i dobitno! Tako je najbolje opisati ovu igru proizvođača Pragmatic Play. Stara tek tri godine, ova se igra relativno brzo postavila u kategoriju onih koje igračima donose izvrsnu zaradu, zahvaljujući visokom postotku isplate igračima.

RTP: 96,48 %

The Dog House

Pas je glavni lik ovog video slota koji ponovno potpisuje Pragmatic Play. Prilično animirana igra koja će oduševiti i nove, ali i starije igrače video slotova.

RTP: 96,55 %

Great Rhino Megaways

Tvrtka Pragmatic Play nastavlja dominirati ovim popisom s još jednom igrom baziranoj na životinjama, ali i s odličnim RTP-om.

RTP: 96,58 %

divine fortune

Divine Fortune

Konačno, dolazimo i do posljednjeg aduta s ovog popisa. Stara Grčka priča je ove igre koju potpisuje tvrtka NetEnt, a nalazi se na vrhu popisa igara sa sjajnim postotkom isplate igračima.

RTP: 96,59 %