Rizik.hr online casina i kladionice

5 načina kako zgrabiti besplatne vrtnje u online casinu!

Besplatane vrtnje u casinu

Najvažnija promocija kojom mnoge Internet kockarnice privlače nove igrače jest putem besplatnih okretanja na određenim video slotovima. Gotovo da nema casina koji ne osigura barem 50 besplatnih okretanja, a često i dvostruko više.

Besplatne vrtnje vrijedan su element zabave, razlog zašto neki igrači kreću u takvu akciju iako možda ne preferiraju casino igre. Besplatne vrtnje nude luksuz i izazivanje sreće da će možda baš vama biti ista naklonjena te vam osigurati zaradu iako niste niti investirali stvaran novac.

Donosimo vam načine kako osigurati besplatne vrtnje.

Što su besplatne vrtnje?

Najbolje je krenuti od definicije. Besplatne vrtnje zapravo su bonusi koje Internet kockarnice nude novim igračima kako bi se registrirali, ali i kako bi ostali vjerni korisnici.

Dakle, riječ je o vrsti promocije koja je prilično uzbudljiva, a novim igračima nudi mogućnost da ostvare barem minimalnu zaradu koja će im pomoći da ostvare ‘banku’ za nastavak igre, ili ako je dobitak dovoljno velik da ga mogu isplatiti.

Ipak, valja uzeti u obzir da su besplatne vrtnje često vezane i uz određene uvjete koji se moraju zadovoljiti kako bi se iste isplatile. Važno je proučiti koji su točno uvjeti potrebni prije nego uopće prihvatite registraciju ili barem bonus promociju. Ponekad je moguće da su uvjeti za isplatu toliko zahtjevni da je teško uopće započeti igru ako ih niste ispunili u postavljenom roku.

Besplatne vrtnje obično su vezane uz igre koje će Internet kockarnica posebno izdvojiti za određenu ponudu, a te igre, neće biti iznenađenje, često imaju nisku razinu volatilnosti. Jasno, cilj kockarnice nije obogatiti igrača već napraviti dovoljno primamljivu promociju da ga se privuče kako bi ostavio dio svog teškog stečenog novca upravo u njihovim odajama.

Vrijednost besplatnih vrtnji

Iako po samoj riječi ‘besplatno’ čovjek bi zaključio da su te vrtnje doista bez ikakvih obveza. Naravno, to nije baš istinito. Besplatne vrtnje zapravo su otvaranje vrata Internet kockarnice ponekad neodlučnom igraču koji nije siguran želi li ući u taj svijet. One će mu omogućiti određen broj igara bez obveze koji će mu u određenim okolnostima osigurati nešto zarade.

Ako igrač krene u akciju s 50 ili 100 besplatnih vrtnji svakako se isplati proći barem taj proces registracije, a onda ako se zaradi nešto novaca isti možda isplatiti, ukoliko su ispunjeni uvjeti ili pak dalje reinvestirati i pokušati zaraditi stvaran novac.

Kako ostvariti besplatne vrtnje

Dakle, prvi korak smo objasnili. Samim procesom registracije igrač će biti nagrađen određenim brojem besplatnih vrtnji na igrama koje je odabrala Internet kockarnica.

Drugi način jest metoda ‘pozovi prijatelja’. Kockarnice će ponekad pokrenuti promociju u kojoj već registriranog igrača nagrađuju besplatnim vrtnjama ako dovede prijatelja ili više njih koji će se registrirati.

Treći način jest nagrada zbog aktivnosti ili tzv. program vjernosti. Ako ste netko tko dosta vremena provodi igrajući video slotove, dobre su šanse da će vas kockarnica nagraditi besplatnim vrtnjama. Takve vrtnje nazivaju se ‘nagrada za lojalnost’ i najbolji primjer je Wheel of Rizk. Ovakvu metodu možemo povezati i s igrama na turnirima gdje su neke od nagrada i besplatne vrtnje.

Četvrti način ostvaruje se samom igrom. Ukoliko na određenim igrama, primjerice Book of Dead pogoditi tri simbola knjige, tada ćete dobiti 10 besplatnih okretanja. Ista će se ponoviti ukoliko i prilikom navedenih besplatnih vrtnji ponovno izvučete tri ili više simbola knjige.

Peti način jest besplatni okretaji koji su vezani uz bonus dobrodošlice. Dakle, registraciju ne ostvarujete samo kako biste dobili besplatne vrtnje ako su u tom slučaju dostupne, već ćete ih ostvariti uz bonus koji nastaje uplatom određenog iznosa na novootvoreni korisnički račun.

Pravila besplatnih vrtnji

Besplatne vrtnje često zahtijevaju poseban kod koji dobijete prilikom registracije, a morate ga upisati na posebno odabranu poziciju. Važno je pročitati uvjete igre besplatnih okretanja. Obično će se automatski pojaviti na vašem računu nakon završenog procesa registracije, međutim potrebno ih je odigrati u roku koji je predvidjela kockarnica.

Besplatne vrtnje često su povezane, kako smo ranije ustanovili, za jedan ili dva automata koje je odabrala kockarnica. Važno je provjeriti razinu volatilnosti tih aparata prije nego krenete s igrom.

Nakon što iskoristite besplatne vrtnje, te uz eventualno ostvarenu zaradu, postoji mogućnosti da ćete navedeni iznos morati obrnuti nekoliko puta prije nego što dobijete priliku dobitak isplatiti.

Prednosti i nedostaci besplatnih vrtnji

Jasna prednost jest što ne postoji nikakav rizik za igrača. Nevažno jeste li dobili 50 ili 100 besplatnih vrtnji, one su vaše za odigrati bez ikakvog rizika da ćete ostati bez svog novca. U toj igri jasno, postoji mogućnost da ćete dobiti i nagradu, pa čak i jackpot.

Kad je riječ o nedostacima možemo istaknuti što ponekad postoje uvjeti koje je teško zadovoljiti kako biste ostvarili pravo na isplatu dobitka.

Besplatne vrtnje svakako su dobar način za ulazak u svijet Internet kockarnica, jer uz malo sreće možete svoju avanturu započeti i ugodnim osvojenim novčanim iznosom. Također dobro dođu kasnije, u sklopu promocija i programa vjernosti, kako biste anulirali prednost kuće i dobili priliku zarađivati zahvaljujući vašoj vještini i pronicljivosti…