Rizik.hr online casina i kladionice

Eye of Atum – slot od tri milijuna eura!

Eye of Atum

Na igri Eye of Atum u Hrvatskoj je pao jackpot dobitak veći od tri milijuna eura. Predstavljamo vam zato ovaj Play ‘n GO slot, na kojem se Wild simbol širi preko cijele role, a ulog je moguće uvećati dvije tisuće puta.

Sve više lovaca na milijunske isplate traži svoj dobitak u online casinu. Naime, najveći dobici u internetskim kockarnicama odavno su premašili ono što možete dobiti na Lotu 7 i Lotu 6, dok na Eurojackpotu u Hrvatskoj nitko nije osvojio glavni zgoditak još od 2014. godine.

U 2024. godini ponovo je srušen rekordni jackpot u hrvatskim online casinima. Pao je na igri Eye of Atum, još jednoj popularnoj egipatskoj avanturi. Sretnom igraču pripalo je ukupno 3.097.679 eura, što je prvi put da je u našoj zemlji premašen iznos isplaćenog jackpota od tri milijuna eura.

Tako je igra Eye of Atum preko noći lansirana među najpopularnije u domaćim internetskim kockarnicama. Zato smo je odlučili detaljno predstaviti, uz poseban osvrt na scenarij koji se treba odigrati kako bi baš vama pripao glavni zgoditak…

Wild koji se širi i vrijedne besplatne vrtnje

Slot Eye of Atum kreirala je iGaming tvrtka Play ‘n GO, poznata po svojim jackpot slotovima. Book of Dead, Madame Ink i Mystery Joker još se neke od igara istog proizvođača na kojima su u prošlosti pale milijunske isplate.

Eye of Atum bonus igra

Eye of Atum ima RTP 96.20%, u skladu s prosjekom industrije. Na ekranu se pojavljuje 15 simbola, a na raspolaganju igrač ima ukupno 10 isplatnih linija.

Ovaj slot je poseban po tome što se Wild simbol širi preko cijele role i tako vam olakšava put do dobitka. Što je najbolje, moguće je da se nakon vrtnje pojavi više od jednog zamjenskog simbola koji prekriva svoju rolu. No, volatilnost je svejedno prilično visoka i morate biti strpljivi kako biste dočekali izdašni dobitak.

U igri postoji i Scatter koji vam može uvećati ulog čak 500 puta, pod uvjetom da ih se 5 pojavi bilo gdje na ekranu. No, već tri takva simbola vode vas u bonus igru u kojoj dobivate 12 besplatnih vrtnji. Tijekom tih vrtnji proširujući Eye of Atum Wild simbol ima moć donijeti vam gratis okretaj, ali i mijenjati simbole u one veće vrijednosti.

Među takvim simbolima vrijedi izdvojiti oko koje uvećava ulog do 50 puta, a kukac do 40 puta. Mačka će ga pak uvećati 30 puta, ako se nađe na 5 pozicija na isplatnoj liniji. Ostali simboli brinu za manje isplate.

Isplatna tablica Eye of Atum

Minimalna cifra s kojom imate pravo igrati Eye of Atum je 0,10 eura po vrtnji, a maksimalna 50 eura. U idealnom scenariju tijekom bonus igre svoj ćete ulog uvećati čak 2 tisuće puta. No, puno veće cifre dostupne su ako baš vama pripadne jackpot nagrada…

Kako osvojiti milijunski jackpot uz Eye of Atum?

Eye of Atum je još jedan slot tvrtke Play ‘n GO koji može isplatiti igraču milijunski dobitak. To znači da je baziran na konceptu progresivnog jackpota pa glavni zgoditak raste sa svakim uključenim korisniku. Na kraju pripada onome tko ima ogromnu količinu sreće.

Play ‘n GO postavlja za uvjet minimalni ulog od 0,20 eura po vrtnji, kako biste postali kandidat za osvajanje jackpot nagrade. Visina isplate ovisit će prije svega o online casinu u kojem ste registrirani.

Iskusni igrači tvrde da šanse za osvajanje jackpota rastu s visinom vašeg uloga. Kod Play ‘n GO igara nema neke posebne igre u kojoj morate pobijediti kako biste osvojili glavnu nagradu, što je slučaj kod EGT i NetEnt slotova. Radi se isključivo o volji algoritma koji će vas odabrati slučajnim izborom te vam zatim zazvoniti posebnom porukom na ekranu.

To je razlog zašto Eye of Atum privlači interes zaljubljenika u kockanje. Isplata veća od tri milijuna eura najbolja je reklama za ovaj automat, na kojem će definitivno mnogi pokušavati provoditi svoju strategiju u 2024. godini…