Rizik.hr online casina i kladionice

EGT igre – 5 Amusnet slotova popularnih u Hrvatskoj

EGT igre

Amusnet Interactive jedan je od najpopularnijih proizvođača slotova u Hrvatskoj. Ako se pitate koje se EGT igre najviše ističu, provjerite našu listu pet slot automata koje posebno cijene domaći kockari.

Bilo da kockate u automat klubu ili na Internetu, EGT igre nezaobilazan su dio ponude slot automata već čitavo desetljeće u našoj zemlji. Radi se o video slotovima koje proizvodi bugarska tvrtka utemeljena u Sofiji 2002. godine. Danas je poznata pod nazivom Amusnet Interactive, nakon što se godinama zvala EGT.

Ova iGaming kompanija u svojoj kolekciji ima više od 200 različitih video slotova. Najviše poklonika imaju EGT igre inspirirane voćem, ali tu su i slotovi mitološke tematike, kao i igre za stolom te ponešto softvera za kockanje uživo.

U svakom slučaju, u Hrvatskoj najviše interesa izazivaju slotovi ovog proizvođača, a mi izdvajamo onih pet koje domaći kockari zaista cijene…

Burning Hot

Malo je igara u Hrvatskoj koje su u više navrata isplatile milijunski jackpot. Među njih definitivno spada Burning Hot, na kojem je čak tri puta pao glavni zgoditak veći od milijun eura.

Radi se o jednom od najpoznatijih slotova voćne tematike, s 5 rola i 5 isplatnih linija u svojoj originalnoj verziji. Javlja se i u varijantama s 20, 40 i čak 100 isplatnih linija. Sa svojim RTP-om 96.45% i srednjom volatilnošću, Burning Hot spada među igre na kojima ima smisla čak i reinvestirati dodijeljeni bonus.

burning hot

Od 11 različitih simbola većina je voćna, a naići ćete još na pokoje zvonce i sretnu sedmicu. Burning Hot ima Wild simbol djeteline s četiri lista koja ima mogućnost širenja, kao i Scatter zvijezdu i dolar koji nude dobitak bilo gdje da se pojave na rolama. Kao i ostale EGT igre, ovaj slot može vas odvesti u jackpot bonus igru u kojoj se dijele najveće isplate, s pikovom glavnom nagradom kao najvrjednijom koju možete osvojiti.

Shining Crown

Uvijek među deset najigranijih igara u domaćim kockarnicama, Shining Crown također se pobrinuo za neke od najvećih isplata u povijesti online casina.

Sa svojim RTP-om 96.37% i prilično visokom volatilnošću, ovaj slot kao da je stvoren za ganjanje velikih dobitaka. Po svojim karakteristikama i voćnoj tematici vrlo je sličan igri Burning Hot, a najveća je razlika 10 isplatnih linija, kao i simbol krune koji igra ulogu proširujućeg Wilda.

Germania casino Shining Crown

Shining Crown spada među EGT igre u kojima imate pravo duplanja osvojenog dobitka nakon svake pojedinačne vrtnje, klađenjem na crvenu ili crnu kartu. Tu je također i jackpot bonus igra, u koju se ulazi isključivo slučajnim izborom, zahvaljujući volji generatora nasumičnih brojeva.

Rise of Ra

Ako mislite da među EGT igre ne spada niti jedan slot egipatske tematike, u krivu ste. Rise of Ra pun je klasičnih egipatskih simbola, od drevnih božanstava do sfingi, kao i raznih artefakata koje je moguće pronaći u sarkofazima.

Rise of Ra

Za razliku od igara Burning Hot i Shining Crown, Rise of Ra nudi 15 besplatnih vrtnji, pod uvjetom da se na vašem ekranu pojave tri Scatter simbola. Ukupno je 15 isplatnih linija na 5 roli, a igrač ima opciju duplanja dobitka, no samo ako ne koristi automatsku igru pri svojim okretajima.

Sa svojim RTP-om 95.97% i srednje visokom volatilnošću, Rise of Ra privlači više igrača u automat klubovima, nego u online casinima, no svejedno ima pristojan broj poklonika u našoj zemlji…

Vikings Rising

Amusnet Interactive okušao se i u tematici europske ratničke povijesti. Pa je tako nastao slot Vikings Rising, baziran na germanskoj mitologiji, s Thorovim čekićem kao najvrjednijim simbolom. Gavran, bodež i kaciga također se brinu za izdašne isplate, na 10 isplatnih linija raspoređenih na 5 rola.

Vikings Rising

Vikings Rising ima zanimljivu značajku izbora koliko želite besplatnih vrtnji. Naime, jednom kad se tri Scatter simbola pojave na ekranu, vi birate hoćete li 8, 11 ili 18 gratis okretaja. Što ih uzmete manje, to su vrjednije kombinacije koje se pojave.

Grafika na ovom slotu izgleda zaista upečatljivo, pogotovo kad složite dobitnu kombinaciju. No, njegov RTP od 95.42% uz nisku volatilnost zapravo i nije neka radost…

Aztec Glory

Pokoja papiga, lav, hram i drevni vladari. Tako izgledaju simboli EGT igre Aztec Glory, čiji povrat igraču se procjenjuje na 96.23%.

Simpatično je što umjesto novčića ovdje svakim dobitkom skupljate dragulje, a simbol hrama ne samo što je Wild, već je i Scatter, što nije bio slučaj s gore navedenim slot automatima.

Aztec Glory

Automatska igra ovdje traje sve dok je ne prekinete, a do 10 besplatnih vrtnji doći ćete ako se tri hrama pojave na ekranu, na jednoj od 5 rola na kojima je inače 10 isplatnih linija. Pogađanjem crvene ili crne karte i ovdje možete poduplati svoj dobitak, a igra je uključena u EGT jackpot igru u koju ulazite slučajnim izborom, kao uostalom i svi slotovi ovog priređivača igara na sreću…