Rizik.hr online casina i kladionice

Burning Hot – slot na kojem je najviše puta pao milijun u Hrvatskoj

Burning Hot igra

Burning Hot je jedan od najpopularnijih EGT slot automata u našoj zemlji. Dosad je na njemu čak četiri puta isplaćen jackpot veći od milijun eura, po čemu je jedinstven.

Mnogo je popularnih video slotova u Hrvatskoj, no samo jedan se pobrinuo za višestruke isplate veće od milijun eura. U pitanju je Burning Hot, igra tvrtke Amusnet Interactive iliti EGT koju hrvatski igrači igraju već čitavo desetljeće.

Koliko je Burning Hot zanimljiv korisnicima dovoljno govori da se do sad pojavilo već sedam različitih verzija ovog automata. Pa ga danas možete igrati s 20, 40 ili čak 100 isplatnih linija pa i s jednom rolom više, no klasična verzija i dalje ima najbolji povrat igraču.

Sve u svemu, Burning Hot ostaje jedna od najboljih opcija ako ganjate jackpot nagrade u hrvatskim online casinima, a nije loš ni za provođenje vaše dugoročne strategije, pogotovo ako se dokopate besplatnih vrtnji ili bonus novca…

Kako se igra Burning Hot?

Burning Hot je jedan od najjednostavnijih slotova trenutno u Hrvatskoj. U svojoj osnovnoj verziji ima 5 rola i samo 5 isplatnih linija, a na vašem ekranu pojavljuju se oku ugodni voćni simboli.

Ključnu ulogu igra simbol djeteline s četiri lista koji je Wild i redovito se širi preko cijele role. To maksimalno olakšava slaganje dobitnih kombinacija i daje vam najbolju priliku da dođete do profita, pogotovo ako se oko Wilda pojavi neki od najvrjednijih simbola.

Burning Hot slot

Na vašim rolama najviše se isplati slagati kombinacije koje uključuju sretnu sedmicu, svima dobro poznati casino simbol. Ona vam može uvećati ulog čak 600 puta, u slučaju da se pet istovjetnih simbola pojavi na isplatnoj liniji.

Tu su još Scatter simboli zvijezde i dolara koji se brinu za solidne isplate, dok vam grožđe i lubenica mogu uvećati ulog do 100 puta, a zvonce do 40 puta. Višnje, šljive, limun i naranče donose pak manje isplate i pomažu vam da platite cijenu svojih vrtnji…

Specijalne značajke Burning Hot slota

Burning Hot je poznat po tome što možete duplati svaki vaš dobitak, klađenjem na crvenu ili crnu kartu. Možete to napraviti četiri puta u nizu, što će značajno povećati vašu isplatu. Međutim, kriva prognoza znači da ćete izgubiti svoj dobitak pa treba paziti kada koristiti ovu opciju, a kada ne. Uglavnom je iskusni igrači koriste samo kod manjih isplata.

Zanimljivo je da ovdje ne postoji bonus igra s besplatnim vrtnjama. To je i najveći minus igre Burning Hot, no nekim igračima to se sviđa, jer čini pravila kockanja maksimalno jednostavnima.

Burning Hot duplanje

Tu je zato Jackpot Cards igra, najvažnija značajka ovog automata. Tu ulazite isključivo slučajnim izborom, kada algoritam odluči da je vrijeme da se borite za jackpot. Iskusni kockari primijetili su da je lakše ući ako igrate s visokim ulozima.

U Jackpot Cards igri okrećete karte i ako okrenete tri u istoj boji, pripast će vam vrijedna nagrada. Postoje četiri razine jackpota, svaka u boji kartaških karata. Najvrjedniji je pik jackpot i uz njega se u Hrvatskoj vežu već spomenute isplate u stotinama tisuća eura, a katkad i iznad milijun eura.

Za to naravno trebate imati mnogo sreće. Kako god, RTP ove igre je 96.45%, jedan od viših među EGT automatima pa ako već ganjate jackpot, onda je Burning Hot jako dobar izbor. Volatilnost mu je pak prilično niska, što znači da će isplate biti konstantne, no uglavnom umjerene. Osim ako ne zgrabite glavnu nagradu…

Gdje igrati Burning Hot?

Burning Hot je danas prisutan u gotovo svim hrvatskim kockarnicama. U Rizk casinu je uključen u neke atraktivne promotivne turnire, što znači da možete do isplate i nadmetanjem protiv drugih zaljubljenika u slotove.

U Germania casinu neke od rekordnih isplata pale su upravo na igri Burning Hot, a ovaj automat sve je popularniji i među igračima Favbet casina.

SuperSport na njemu također nudi ogromne isplate, a ima ga i PSK, kao i ostali domaći priređivači igara na sreću.

U svakom slučaju, unatoč pomalo zastarjeloj grafici i nedostatku bonus igre, Burning Hot ostaje među najpopularnijima slotovima u Hrvatskoj. Milijunske jackpot isplate će se pobfinuti da tako bude i u budućnosti…