Rizik.hr online casina i kladionice

Big Bass Bonanza – atraktivan slot vrlo visokog RTP-a

Big Bass Bonanza slot

Video slot Big Bass Bonanza jedan je od onih s najvišim povratom igraču u hrvatskim kockarnicama. Krase ga i vrlo zabavne značajke, kao i oku ugodna grafika.

Znamo kako je RTP jedan od najvažnijih podataka o isplativosti igranja neke igre u online casinu. Kod video slotova on se obično kreće u Hrvatskoj negdje između 95% i 96.50%. No, postoji i jedna iznimka.

Taj slot se zove Big Bass Bonanza i kreirao ga je Pragmatic Play. Radi se o slotu čiji je RTP čak 96.71%. Malo je automata na kojima ćete naći veći povrat od ovog u domaćim kockarnicama.

Svejedno, Big Bass Bonanza živi u sjeni popularnijih igara istog proizvođača, kao što su The Dog House, Sweet Bonanza i Gates of Olympus. No, ovaj slot definitivno zaslužuje više pažnje hrvatskih igrača, jer može biti vrlo zanimljiv za vašu dugoročnu strategiju, bilo prilikom reinvesticije bonusa ili igranja uz vlastita novčana sredstva…

Koje su značajke igre Big Bass Bonanza?

Ovaj slot posvećen je zaljubljenicima u ribolov. Zbog toga su simboli udice, plovci, pribor za ribolov, kao i različite vrste riba. Ima ukupno 10 isplatnih linija, s tim da možete i smanjiti njihov broj, čime ćete uštedjeti sredstva, ali i smanjiti izglede dolaska do dobitka.

Od regularnih simbola, najjači je plovak, jer ako se pojavi na pet isplatnih pozicija, uvećat će vam ulog čak 200 puta. Pet ribičkih štapova uvećava ga 100 puta, komarac 50 puta, a ribe 20 puta. Tu su i simboli brojki i slova koji ne vrijede mnogo.

Big Bass Bonanza pravila

Čini se naizgled da vam svi ti navedeni simboli zaista mogu uvećati ulog, no u praksi baš i nije tako. Big Bass Bonanza je igra visoke volatilnosti, što znači da se može dogoditi da vrtite 50 puta i ne dobijete baš ništa. Isplatne linije su takve da čak i ako se na njima nađu tri dobitna simbola, nema isplata ako simboli ne kreću s krajnje lijeve role.

Drugim riječima, radi se o slot automatu koji nije za ljude tankih živaca, jer može neko vrijeme biti prema vama prilično škrt. No, jednom kad postane velikodušan isplate mogu biti izuzetno izdašne, pogotovo ako se nađete u bonus igri…

Scatter i Wild simboli donose zaradu

Kao i u ostalim Pragmatic Play igrama, Big Bass Bonanza daje vam šansu ući u bonus igru, u trenutku kad se na ekranu pojave tri Scatter simbola. Uočit ćete ovdje Scatter kao najveću ribu. Nekad ćete se naći u bonus igri začas, a nekad i dugo čekati, ovisno o volji generatora nasumičnih brojeva.

Jednom kad uđete u bonus igru, na raspolaganju imate 10 besplatnih vrtnji. Tada se po prvi put pojavljuje Wild simbol, s likom ribiča koji je i na naslovnici ovog slot automata.

Big Bass Bonanza Scatter

Pravila su jednostavna, jer svaki put kad se pojavi Wild, zgrabit ćete sav novac ispisan na ribama koje su na poljima na ekranu. Još bolja situacija javlja se kad uz Wild simbol na ekranu eksplodira i bomba, jer ona će pretvoriti niz polja u ribe s novčanim ciframa ispisanima ispod njih. Sve će na kraju pripasti vama.

Što je najbolje, ako se u 10 vrtnji četiri puta pojavi Wild simbol na vašem ekranu, imate pravo na još 10 gratis okretaja. To znači da u teoriji možete 40 puta vrtjeti role bez ulaganja novca i pritom uzimati najveće dostupne nagrade.

Big Bass Bonanza Wild

Pri bonus igri možete bez problema uvećati ulog stotinu puta, zbog čega je i tako visok RTP ove igre. Time ćete vjerojatno nadoknaditi gubitke koji su se dogodili pri regularnim vrtnjama, pri kojima je vrlo teško bez tri Scattera na ekranu ostati u plusu…

Dodatne verzije igre Big Bass Bonanza

Osim originalnog slota, ova igra pojavljuje se u još četiri verzije u online casinu. Naime, postoji Big Bass Bonanza Megaways, u kojoj vrtite rule i ne znate koliko će se simbola pojaviti na ekranu.

Nekad ih bude više, a nekad manje. Isplatne linije su nešto kompliciranije nego u izvornoj varijanti, no sve se svodi na to da ćete dobiti ako se simboli nižu na tri do četiri uzastopne role. RTP je 96.70%, što je i dalje vrlo isplativo.

Big Bass Bonanza Megaways

Domaća casina nude još dvije verzije. Big Bass Bonanza Hold & Spiner daje vam da uvećate šanse za osvajanjem Scattera, u slučaju da se odlučite igrati s uvećanim ulogom. Big Bass Bonanza Keep it Reel slično funkcionira i sretan igrač može čak 10 tisuća puta uvećati svoj ulog kroz bonus igru. Obje ove verzije imaju RTP 96.07%, što je ispod očekivanja.

Za kraj, spomenimo još igru Bigger Bass Bonanza, čiji je RTP ostao na 96.71%, a razlikuje se po tome što ima četiri, umjesto tri role s po 5 simbola na ekranu.

U svakom slučaju, riječ je o vrlo zabavnoj igri koju treba uzeti u obzir ako mislite ozbiljno igrati slot automate. Samo pazite na pravilno raspoređivanje uloga, jer visoke je volatilnosti i morate biti strpljivi da biste dočekali svoje dobitne kombinacije…