Rizik.hr online casina i kladionice

20 Hot Blast – slot koji se proslavio milijunskom isplatom!

20 Hot blast bombe

Igra 20 Hot Blast u Hrvatskoj je isplatila jackpot veći od dva milijuna eura. U pitanju je zabavan slot kojeg je kreirao EGT, s Wild simbolom koji se širi vašim rolama.

Slotovi koje proizvodi EGT iliti Amusnet Interactive imaju brojne poklonike u našoj zemlji. Poznati su po jednostavnim pravilima, kao i voćnim simbolima koji dominiraju vašim rolama. Tu je i progresivni jackpot koji zna narasti do vrijednosti veće od milijun eura.

Domaći igrači od EGT igara najviše igraju Burning Hot i Shining Crown, no u prošloj godini pažnju na sebe privukao je i 20 Hot Blast. Radi se o automatu koji je sretnom igraču isplatio 2.061.567 eura, što je drugi najveći jackpot ikad isplaćen u domaćim online casinima.

Tako se 20 Hot Blast našao u probranom društvu casino igara, a istina je da osim progresivnog jackpota zapravo ima još nekoliko zanimljivih značajki u kojima zaljubljenici u slotove uživaju. Zato smo odlučili predstaviti ovu igru, kako biste se lakše snašli jednom kad odlučite okrenuti njezine role…

Uz 20 Hot Blast cijela rola postaje Wild

Slot 20 Hot Blast koristi klasični koncept s 5 rola na vašem ekranu, svaka s po 3 simbola. Postoji ukupno 20 isplatnih linija na kojima možete slagati dobitne kombinacije, što je više od sličnih popularnih igara.

20 Hot Blast dobitak

Što se simbola tiče, možemo ovu igru svrstati u kategoriju voćkica, jer na vašem ekranu pojavljuju se šljive, višnje, limuni i naranče. Najvrjedniji simbol je pak vreća novaca koja vam može uvećati dobitak čak 500 puta, u slučaju da ih se 5 nađe na vašem ekranu. U pitanju je Scatter pa se isplata događa i ako se simboli nađu izvan isplatnih linija.

Tu je i sretna sedmica, dobro poznati simbol iz svijeta casina. On uvećava dobitak do 150 puta, a zvonce i različiti “Bar” simboli mogu vam donijeti dobitke desetak puta veće od onog što ste uložili.

Ne zaboravimo niti simbol bombe, jer u pitanju je Wild. Ima sposobnost proširiti se preko cijele role i tako vam olakšati dolazak do dobitka. To je ideja koju koristiti i druga popularna EGT igra, Burning Hot.

Zanimljivo je da uz 20 Hot Blast dobitne kombinacije nastaju s ekrana i prave mjesta novim simbolima. Zatim će se aktivirati množitelj i povećavati se svakim vašim dobitkom. To je scenarij kojeg svaki igrač želi vidjeti na svojim rolama, jer donosi vrlo dobru zaradu…

Duplanje uloga i lov na progresivni jackpot

Osim što dobitne kombinacije nestaju i prave mjesta novima, 20 Hot Blast ima još nekoliko specijalnih značajki koje možete koristiti dok okrećete role.

20 Hot Blast duplanje

Kao prvo, tu je duplanje dobitka. Naime, imate pravo kladiti se na crveno ili crno nakon što složite dobitnu kombinaciju. Možete to učiniti pet puta i svaki put ćete udvostručiti zaradu. Međutim, ako promašite gubite sve. Ova značajka dostupna je samo ako ne koristite automatsku igru.

Minus za 20 Hot Blast definitivno je to što nema bonus igre s besplatnim vrtnjama, što je slučaj i s mnogim drugim EGT automatima. To je ono što bi začinilo kockanje, a negativno utječe i na RTP. Naime, ovdje je povrat igraču 95.87%, što je manje od prosjeka industrije.

No, postoji progresivni jackpot koji se isplaćuje u iznosima u stotinama tisuća eura, a u nekim kockarnicama i u milijunima. Uz ovu opciju mnogi igrači brzo zaborave na RTP i spremni su satima okretati role.

Kako ga osvojiti? Morate se naći u Jackpot Cards igri. To će se dogoditi slučajnim izborom, a iskusni kockari tvrde da prednost imaju igrači koji igraju s visokim ulozima. Jednom kad otvorite jackpot igru, na vama je okretati karte. Ako okrenete tri u istoj boji, pripast će vam jedna od četiri razine jackpota.

Najbolje je da to budu tri pik karte, jer će vam tada 20 Hot Blast podariti svoju glavnu nagradu. Male su šanse da će se to dogoditi, no isplata veća od dva milijuna eura koja se nedavno dogodila pokazuje da je takav scenarij u Hrvatskoj ipak moguć…