Rizik.hr online casina i kladionice

Što je Bonus Buy opcija na slot automatima?

Bonus Buy Sweet Bonanza

Bonus Buy je mogućnost dostupna na brojnim modernim video slotovima. Otkrivamo što se iza toga skriva i isplati li se koristiti ovu opciju.

Slot automati uspješno su se preselili na Internet. Tamo su postali jedna od najigranijih igara na sreću, što zbog milijunskih jackpot nagrada, što zbog redovitih bonusa koje na njima imate priliku koristiti.

Postoje različite vrste slotova. U prošlosti su postojali samo oni jednostavni, na kojima vrtite role i nadate se da će se simboli složiti u izdašne dobitne kombinacije. No, s vremenom su se pojavili i puno kompleksniji automati, s atraktivnim značajkama koje vam mogu nekoliko tisuća puta uvećati ulog.

U toj priči važnu ulogu ima Bonus Buy opcija. Slotove koji nude ovu mogućnost uočit ćete posebno izdvojene u domaćim online casinima, jer izazivaju velik interes među zaljubljenicima u kockanje.

Bonus Buy vam daje priliku da preskočite dio igre i preko reda dođete do dijela kockanja u kojem padaju najveći dobici. Zato vam donosimo detaljnije objašnjenje što se skriva iza ove opcije, kao i našu procjenu koliko se uopće isplati koristiti je…

Ulaznica za dodatnu igru s gratis vrtnjama

Bonus Buy zbunjuje početnike u svijetu kockanja. Naime, zvuči nelogično kupovati bonus, kad se podrazumijeva da iza bonusa stoje besplatna sredstva za igru.

Bonus Buy Wanted Dead or a Wild

Međutim, Bonus Buy opcija zapravo nema neke veze s gratis sredstvima koja dijele internetske kockarnice. U pitanju je nešto što je dostupno unutar samih igara, mogućnost da platite novac i dokopate se okretaja u kojima postoji mogućnost dolaska do izdašne isplate.

Pragmatic Play je najpoznatiji po svojoj mogućnosti kupovine ulaznice u bonus igru. Naići ćete na to na gotovo svim njegovim najpoznatijim slotovima, uključujući Sweet Bonanzu, Gates of Olympus i The Dog House Megaways.

Nolimit City je također poznat po igrama u kojoj imate pravo kupiti ulazak u dodatnu igru, od kojih izdvajamo Money Train trilogiju. Endorphina također donosi dio igara s ovom značajkom, a tu je i Hacksaw Gaming s igrom Wanted Dead or a Wild koja funkcionira na sličan način.

Gates of Olympus Bonus Buy

Cijena ulaznice u bonus igru obično je 100 puta veća od vašeg uloga. Dakle, ako igrate s ulogom od 0,20 eura po vrtnji platit ćete 20 eura kako biste aktivirali Bonus Buy opciju. Tada na raspolaganje dobivate određeni broj gratis vrtnji, tijekom kojih imate najbolju priliku višestruko uvećati svoj ulog.

Isplati li se Bonus Buy opcija?

Bonus Buy opcija definitivno nije rješenje koje bi trebali koristiti igrači s ograničenim budžetom za kockanje. Naime, od vas traži ulog kakav nikad ne plaćate za pojedinačnu vrtnju, što dolazi uz mnogo rizika.

S druge strane, ova značajka javlja se na igrama koje sretnom igraču mogu više tisuća puta uvećati ulog. Kad tako sagledamo stvari, onda ulog 100 puta veći od uloga i nije tako loša investicija.

Kako god, morate znati da je Bonus Buy opcija dostupna uglavnom na slotovima visoke volatilnosti. To znači da vam mogu višestruko uvećati ulog, ali i odjednom postati iznimno škrti. Škrtost automata nije toliki problem ako plaćate pojedinačnu vrtnju, no ako se radi o stostruko većoj cijeni, to može biti ozbiljan udar na vaš budžet.

Sve u svemu, Bonus Buy opcija predstavlja popriličan rizik i ima je smisla koristiti samo na igrama s vrlo visokim množiteljima tijekom bonus vrtnji. No, potrebno je mnogo iskustva za donošenje ispravne odluke kada i gdje platiti ulaznicu u bonus igru pa bi početnici to trebali u potpunosti izbjegavati.

Umjesto Bonus Buy mogućnosti, svakako preporučujemo korištenje umjerenih opcija kakve nudi Pragmatic Play, poput kockanja s 20% većim ulogom što će povećati broj Scatter simbola na vašem ekranu.

Istina je, ulazak uz pomoć tri do četiri Scattera u bonus igru najbolji je scenarij za vas. Tada besplatne vrtnje koje će se aktivirati zaista budu besplatne. Bonus Buy pak možete s vremena na vrijeme opaliti čisto zbog malo uzbuđenja, u trenucima kad vam toliko dobro ide na vašem slotu da osjećate kako je baš došao trenutak da se uz bonus vrtnje aktiviraju najveći mogući množitelji vaših dobitaka…