Rizik.hr online casina i kladionice

Red Tiger – 5 najboljih slotova u Hrvatskoj

Red Tiger slotovi

Red Tiger je ugledna iGaming tvrtka koja je u 2024. godini napokon došla u Hrvatsku. Predstavljamo najbolje slotove koje trenutno nudi domaćim igračima.

Hrvatska online casina imaju u svojoj ponudi tisuće različitih slotova. Što je najbolje, ponuda igara stalno se širi. Ne samo što postojeći licencirani proizvođači dodaju nove naslove, već i nove iGaming tvrtke ulaze na naše tržište.

Pa je tako ponuda slotova u 2024. godini obogaćena slotovima koje donosi Red Tiger. U pitanju je poznata iGaming tvrtka, specijalizirana za automate. U istom je vlasništvu kao i Evolution Gaming, poznatiji po kreiranju igara za stolom, uključujući i one koje se odvijaju uživo.

Zasad Red Tiger slotove nudi Rizk casino, a vjerujemo da će se pojaviti i u ponudi drugih internetskih kockarnica. Izdvajamo pet Red Tiger automata koji se trenutno ističu u Hrvatskoj svojim zabavnim karakteristikama…

Dynamite Riches

Red Tiger Dynamite Riches

Dynamite Riches je slot koji vam nudi odlične isplate na najjačim dobitnim kombinacijama. Što je najbolje, volatilnost mu je takva da nije problem povremeno uvećati ulog više od 10 puta. RTP i dalje ostaje na 95,75%, ispod prosjeka industrije, no tijekom same igre to kao da se i ne osjeća.

Zanimljivo je što skupljate Wild simbol dinamita, kako bi vam aktivirao različite specijalne značajke. Postoji i posebna bonus igra s besplatnim vrtnjama, u kojoj se zamjenski simboli šire ekranom i olakšavaju put do dobitka. Sve u svemu, vrlo zabavan automat koji vrijedi iskušati.

777 Super Strike

777 Super Strike

Za one koji vjeruju u moć sretne sedmice 777 Super Strike svakako je automat kojeg bi trebali iskušati. Ovdje je Red Tiger učinio da se sve vrti oko broja 7, a simbol tri sedmice vam može uvećati ulog punih 25 puta. Postoji čak 243 načina kako složiti dobitnu kombinaciju, a na raspolaganju vam je i Wild koji olakšava put do dobitka.

Red Tiger na ovom slotu nudi tri različite bonus igre s besplatnim vrtnjama, svaka s odličnim izgledima da dođete do lijepe isplate. Povrat igraču je 95,72%, a sve postaje lakše ako se na ploči pojavi ljubičasti Wild simbol, onaj koji se širi preko cijele role.

Vault Cracker

Vault Cracker

Ovaj neobičan slot traži od vas da otvarate trezore i sefove, kako biste došli do izdašne isplate. Na srednjoj roli pojavit će se povremeno glavni lik ove priče i tada kreće lov na dijamant. Osvojit ćete ga ako uspijete otvoriti sve trezore na rolama. U svakom je novac koji će vam pripasti, a dijamant će uvećati vaš dobitak pet puta.

Postoji i dodatni lik koji se pojavljuje na zadnjoj roli i otvara sve trezore na ploči, s mogućom isplatom do 30 puta većom od uloga. RTP igre je 95,66%, a dobici se priznaju na 10 isplatnih linija, s najjačim kombinacijama koje uvećavaju ulog do 10 puta.

Primate King

Primate King

Primate King donosi upečatljivu grafiku i 20 simbola na vaših 5 rola. Red Tiger nudi na ovom slotu isplate do 30 puta veće od uloga na najvrjednijim simbolima, a na raspolaganju vam je 30 isplatnih linija.

Posebno zanimljiv je Wild simbol orangutana koji se širi preko cijele role. Postoje i zlatni novčići koji će unaprijediti zamjenski simbol. Pa tako Wild može ići uz množitelj pa čak i ostati trajno zalijepljen preko cijele role. RTP je procijenjen na 95,67%.

10001 Nights Megaways

10001 Nights Megaways

Red Tiger u svojoj kolekciji ima brojne Megaways slotove. Posebni su po tome što nikad ne znate koliko simbola će se pojaviti na ekranu. Na njima postoje tisuće različitih načina kako složiti dobitnu kombinaciju.

U tu kategoriji spada i igra 10001 Night Megaways, baziran na priči o Šeherezadi. Ovaj automat također krasi odlična grafika, a i neke zanimljive značajke. Pa tako postoji Imperial Spin, pri kojem se na rolama pokazuju isključivo vrijedni simboli. Magical Wilds značajka pak donosi pregršt zamjenskih simbola na ploči. Tu je i okretanje zlatnih karti, što vam može donijeti množitelj koji uvećava dobitak do 8 puta. RTP ove igre je 95,69%, s tim da postoje i verzije s umanjenim povratom, ovisno o casinu u kojem ste registrirani…