Rizik.hr online casina i kladionice

Postoje li uopće casina bez depozita?

Casina bez depozita

Online casina bez depozita vrlo su tražena među hrvatskim igračima, koji cijene priređivače igara na sreću spremne ponuditi darove čak i neovisno o uplati sredstava na korisnički račun.

Internetskim kockarnica nastavlja rasti popularnost u Hrvatskoj. Razlog tome je progresivni jackpot kojeg možete osvojiti u milijunskoj vrijednosti, što smo svjedočili nedavno u Rizk casinu, koji je sretnom dobitniku isplatio čak 1,6 milijuna eura.

Drugi važan razlog zašto su online casina popularna definitivno su bonusi i promocije. Više ih je nego u sportskim kladionicama, a uključuju i neke za koje uopće ne morate uložiti vlastiti novac, kako biste ih imali pravo koristiti.

Pa se tako među našim kockarima počeo koristiti pojam casina bez depozita, koji opisuje one kockarnice u kojima ćete dobiti bonus na svoj korisnički račun, neovisno o uplati novca nakon registracije.

Takozvana casina bez depozita takvim promocijama pokušavaju privući nove korisnike, ali i zadržati postojeće igrače, čime im raste reputacija među kockarima i čini ih još atraktivnijima na hrvatskom tržištu…

Što jesu, a što nisu casina bez depozita?

Važno je naglasiti da zapravo ne postoje casina u kojima ne morate uplatiti vlastiti novac, a svejedno imate pravo svakodnevno igrati i osvajati nagrade. Ako vas zanima takva igra, svaka internetska kockarnica dopušta vam igrati igre u demo verziji pa se možete tako zabavljati čak i bez registracije.

Dakle, casina bez depozita u svom izvornom značenju zapravo ne postoje. No, to je i tako tek kolokvijalni naziv kojeg koriste hrvatski igrači kako bi opisali priređivača igara na sreću koji ne inzistira na depozitu, kako bi svojim korisnicima dodijelio besplatna sredstva.

Zbog toga bismo mogli definirati ovakva casina kao one kockarnice u kojima bonus bez depozita nije rijetkost. Dapače, do gratis sredstava za igru u njima možete doći na različite načine nevezane uz uplatu novca, što cijelo korisničko iskustvo čini izuzetno uzbudljivim…

Kako do bonusa bez depozita?

Kako do bonusa bez depozita?

Kao što smo već naglasili, casina bez depozita svojim korisnicima nude sredstva za igru bez uvjeta uplate novčanih sredstava na korisnički račun.

Jedan od najpoznatijih takvih bonusa su besplatne vrtnje. Do gratis okretaja možete doći na različite načine, a neki priređivači igara na sreću daju vam ih bez ikakvih posebnih uvjeta, odmah nakon što prođete registracijski postupak i verificirate svoj korisnički račun.

Bonus bez depozita u pojedinim hrvatskim internetskim kockarnicama dostupan je i u sklopu programa vjernosti. Tu je najbolji posao odradio Rizk casino, jer njegov program lojalnosti Wheel of Rizk daje korisnicima priliku zgrabiti besplatne vrtnje, konkretan novac pa čak i jackpot nagrade, svaki put kad prijeđu na viši nivo svog korisničkog statusa.

U Arena casinu postoji pak program prema kojem mijenjate bodove lojalnosti za novčana sredstva, a nešto slično razvija i PSK, što također spada među bonuse bez depozita.

Naišli smo i na online casina koja dodjeljuju bonus bez potrebe za uplatom novčanih sredstva ako se pretplatite na newsletter ili ih odlučite pratiti na društvenim mrežama. Postoje i mjesečni izazovi, kroz koje se možete dokopati gratis sredstava, čak i ako niste nadoplatili novac na svoj korisnički račun.

Uz sve to, ne zaboravimo ni cashback iliti povrat sredstava, kao još jedan način na koji hrvatske kockarnice nagrađuju svoje korisnike. Obično imate pravo na takav bonus kad uđete u crnu seriju, a jednom kad se sreća okrene na vašu stranu baš ovaj tip stimulacije može biti presudan da dođete do dugoročne zarade.

U svakom slučaju, hrvatski igrači koji traže casina bez depozita moraju znati da će prije ili kasnije morati uplatiti novčana sredstva u svakoj kockarnici, kako bi mogli ozbiljno igrati. No, neke od njih nude više načina da se dokopate bonusa bez depozita od drugih. Zbog toga ih iskusni zaljubljenici u igre na sreće itekako cijene i vide ih kao nešto najbliže idealu kockarnice u kojoj možete zarađivati novac, a da nikad uopće ne morate uplatiti vlastiti…