Rizik.hr online casina i kladionice

Kako i gdje igrati slot Perun Thunder of Balkan?

Perun Thunder of Balkan slot

Perun Thunder of Balkan nova je Pragmatic Play igra u online casinima. Bazirana je na staroslavenskoj mitologiji, s idealnim scenarijem u kojem uvećavate vaš ulog pet tisuća puta.

U svijetu slotova godinama smo imali prilike uživati u igrama baziranima na germanskoj i grčkoj mitologiji. Naići ćete također i na pregršt automata koji tematiziraju drevni Egipat. Sada se napokon pojavila i igra koja je fokusirana na staroslavensku mitologiju.

U pitanju je Perun Thunder of Balkan. Ovaj slot kreirao je ugledni Pragmatic Play, a povrat igraču iliti RTP od 96.50% daje vam odličnu priliku da dođete do dobitka, pogotovo ako na raspolaganju imate bonus sredstva.

Središnju ulogu ima Perun, staroslavenski vrhovni bog gromovnik. Posljednjih godina o njemu se počelo više govoriti i pisati u Hrvatskoj nego što je bilo slučaj u prošlosti. Dobio je i svoj festival u Donjoj Lomnici. Karakterizira ga moćna sjekira za koju se vjerovalo da je baca na zle ljude i duhove.

Perun Thunder of Balkan

Perun Thunder of Balkan pokušava nam približiti boga u čiju su moć vjerovali daleki preci na našim područjima. Zasad ovu igru možete igrati u Rizk casinu, a prava na nju otkupio je i Germania casino. Očekujemo je uskoro i u ostalim internetskim kockarnicama, zbog čega smo odlučili detaljno predstaviti ovaj automat…

Koji su najvažniji simboli igre Perun Thunder of Balkan?

Perun Thunder of Balkan koristi gotovo identičan koncept kao i druge hit igre Pragmatic Playa, Sweet Bonanza i Gates of Olympus. Naime, vaš je cilj na ploči skupiti najmanje osam istovjetnih simbola. Ako se to dogodi, oni će nestati i pojavit će se novi simboli. Moguće je dakle povezati više dobitnih kombinacija u nizu, zahvaljujući značajki nestajanja onih kombinacija koje donose zaradu.

Što se pak simbola tiče, kruna vam može uvećati ulog 50 puta, u slučaju da se 12 i više takvih simbola pojavi na ekranu. Sjekira uvećava ulog do 25 puta, rog do 12 puta, a sat do 10 puta. Tu su još kamenčići s otisnutim simbolima koji se brinu za manje isplate.

Perun Thunder of Balkan isplate

U toj cijeloj priči ključnu ulogu igra simbol samog Peruna. U pitanju je Scatter, a ako se pojave četiri takva simbola naći ćete se u bonus igri, u kojoj se događaju najbolje isplate…

Besplatne vrtnje i izdašni množitelji

Perun Thunder of Balkan ne bi imao tako visok RTP da ne postoje gratis okretaji kojih se možete dokopati. Radi se o 15 besplatnih vrtnji do kojih ćete doći ako skupite četiri Scatter simbola. Imate pravo i kupiti ulazak u bonus igru s takvim okretajima, po cijeni 100 puta većoj od vašeg uloga.

U bonus igri česti su množitelji koji će drastično uvećati vaš ulog. Pojavljuju se množitelji 2, 3, 4, 5, 6, 8 i 10 koji su prilično redoviti, a njihova vrijednosti ide sve do 500, zbog čega nije iznenađenje da je moguće u idealnom scenariju uvećati vlastiti ulog čak 5000 puta.

Da bi množitelj bio aktiviran, potrebno je složiti dobitnu kombinaciju na vašim rolama. Ako ih se više pojavi, tada se njihova vrijednost zbraja, što vam može donijeti zaista fantastičan profit.

Perun Thunder of Balkan ima i značajku dvostruke šanse za dobitak. U pitanju je igra s 25% većim ulogom, pri čemu povećavate izglede da se Scatter simboli pojave na vašim rolama.

U svakom slučaju, svi oni koji preferiraju kockanje bez klasičnih isplatnih linija svakako će pronaći zanimljivu opciju u slotu Perun Thunder of Balkan. U pitanju je igra koja je definitivno mitološki bliža tradiciji na našim prostorima od igara posvećenih Vikinzima i egipatskim božanstvima.

Zato očekujemo da upravo Perun Thunder of Balkan postane jedan od najigranijih automata u hrvatskim online casinima, kako među igračima koji reinvestiraju novčani bonus, tako i među onima koji kroz program vjernosti provode svoju dugoročnu strategiju…