Rizik.hr online casina i kladionice

Koji sportovi su najbolji za klađenje tijekom jeseni?

Online klađenje ne miruje gotovo niti jednog dana u kalendarskoj godini, a posebno zanimljivo bit će ove jeseni, kada se akcija zahuktava u svim najpopularnijim sportovima u Hrvatskoj.

Već više od dva desetljeća klađenje je omiljena zanimacija zaljubljenika u sport u našoj zemlji. U početku smo se kladili na šalteru u poslovnicama, a danas to radimo na Internetu, već u nekoliko klikova na vlastitom mobitelu.

Sportsko klađenje nudi nam širok izbor opcija za slaganje listića tijekom cijele godine, a ponuda je posebno bogata tijekom jeseni. Tada baš svi popularni sportovi u Hrvatskoj započinju sa svojim natjecanjima, s pregršt različitih utakmica kojima možete prognozirati ishod.

Pa bilo da je u pitanju bet365 ili neka hrvatska online kladionica, ove jeseni vas čeka zaista mnogo mogućnosti za igranje sportske prognoze. Mi pak izdvajamo sportove koji će biti posebno atraktivni za klađenje tijekom rujna, listopada i studenog…

Klupski i reprezentativni nogomet

Kao i svake jeseni, nogomet će biti na središnjem mjestu u ponudi online kladionica. Već u rujnu započinje grupna faza Lige prvaka, u kojoj će najbolji europski klubovi međusobno odmjeravati snage preko tjedna. Vikendom su pak na rasporedu nacionalna prvenstva, poput Premiershipa, HNL-a, Bundeslige i Serie A, što otvara dodatne mogućnosti za uplaćivanje oklada.

Klupski nogomet odličan je za klađenje upravo tijekom jeseni, jer taman postane jasno tko ima koliko moćnu momčad u novoj sezoni, nakon uvodnih ispitivanja snaga tijekom ljeta. Što je najbolje, bookmakeri u kladionicama kao što je Bet at home sporo prilagođavaju kvote novom odnosu snaga u europskom nogometu, što iskusni igrači znaju kako iskoristi. 

Osim klupskih okršaja, nogomet će nas tijekom jeseni počastiti i brojnim reprezentativnim utakmicama. U akciji će biti i Hrvatska u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, a dvoboji izabranih vrsta poznati su po tome da u njima pada manje golova nego u utakmicama klubova, što svakako treba uzeti u obzir pri slaganju listića…

Povratak vrhunske košarke i rukometa

Osim nogometa, tijekom jeseni na scenu se vraćaju najbolji košarkaši i rukometaši svijeta. Najviše zanimanja izazvat će u listopadu povratak na teren zvijezda NBA lige, dok se na Starom kontinentu iz tjedna u tjedan igra Euroliga, kao i različita nacionalna prvenstva.

Košarka je tijekom jeseni idealna za klađenje uživo, pogotovo ako preferirate oklade na hendikep i zbroj koševa, budući da se u tome bookmakeri u ovoj fazi sezone još uvijek ne snalaze.

Foto: Shutterstock

Tu je svakako i rukomet, još jedan popularan sport za klađenje u Hrvatskoj. Fokus će biti prije svega na utakmicama Lige prvaka, no zanimljivih utakmica bit će i u njemačkom, španjolskom i danskom prvenstvu, kao i u SEHA ligi.

U rukometu treba biti oprezan, jer tijekom jeseni ima više iznenađenja nego što je to slučaj u kasnijoj fazi sezone. No, kladitelj koji je dobro upućen u odnos snaga pojedinih ekipa u tome svemu može itekako uspješno profitirati…

Završnica Formule 1

Uz nogomet, košarku i rukomet, Formula 1 će također biti sport na kojeg se isplati kladiti tijekom jeseni. Bilo da se nastavi dominacija Maxa Verstappena ili dođe do promjene u odnosu snaga, automobilizam ostaje prilično predvidljiv, pogotovo ako pažljivo pratite sve što se događa uoči nedjeljne utrke.

A raspored utrkivanja u Formuli 1 ove je godine vrlo gust, s pregršt utrka koje će se voziti u rujnu, listopadu i studenom. Kladionice se tradicionalno muče s ovim sportom i igrači su u njemu u pravilu na dobitku, zbog čega ima smisla proučiti zakonitosti automobilizma i uključiti se u F1 klađenje.

Naravno, isto vrijedi i za MotoGP u kojem će sezona također kulminirati tijekom jeseni, a odlično je što u isto vrijeme polako započinje i sezona zimskih sportova. Tu ima prostora za dolazak do profita na skijanju, biatlonu i skijaškim skokovima, pod uvjetom da besprijekorno poznajete formu natjecatelja, kao i uvjete koji vladaju na samim natjecanjima.

U svakom slučaju, jesen je odlična prilika za slaganje dobitnih listića. Ponuda je bogata u gotovo svim sportovima atraktivnima za klađenje, što valja iskoristiti, jer tijekom zime postaje ipak nešto teže ući u seriju dobitaka…