Rizik.hr online casina i kladionice

1xBit sada nudi i munjevito brzo kockanje uz Polygon

Polygon 1xBit

Ljubitelji kriptovaluta i igara na sreću već godinama uz 1xBit imaju priliku kladiti se i kockati koristeći svoju kripto imovinu, a tome je sada dodan i Polygon.

Kriptovalute su prisutne danas svugdje pa i u igrama na sreću, sada potpuno odvojenih od bankovnog sektora. Danas možete povezati svoj kripto novčanik s korisničkim računom internetske kladionice i online casina te prebacivati sredstva na obje strane, bez da transakcije idu preko vaše debitne ili kreditne kartice.

A najdalje u tome otišao je 1xBit, poznat po svojem raskošnom online casinu i brojnim dostupnim kartaškim igrama uživo, kao i po atraktivnom bonusu dobrodošlice koji se dijeli u milijunskom iznosu.

1xBit nudi pregršt kriptovaluta koje možete pretvoriti u sredstva za kockanje, a miliBitcoin predstavlja mjernu jedinicu koja vam pokazuje jeste li u plusu ili u minusu dok provodite vašu strategiju igre.

Što je najbolje, sada je bogatom portfelju kriptovaluta dodan i Polygon, koji je uspješno integriran na 1xBit platformu, a s njim igrači dolaze do nekih sasvim novih mogućnost novčanih transakcija…

Polygon rješava nedostatke Ethereuma

Polygon se prvi put pojavio 2017. godine kada je lansiran pod imenom MATIC. Kreirao ga je tim programera od kojih su posebno istaknuti Jaynti Kanani, Sandeep Nailwal, Anurag Arjun i Mihailo Bjelic. U lipnju 2020. godine lansirana je glavna MATIC mreža, a u veljači 2021. godine projekt je brendiran pod novim imenom Polygon, što je ostalo aktualno do danas.

Po svojoj definiciji Polygon je decentralizirana platforma za Web3 aplikacije i dAppove, namijenjena poboljšanju najvećih nedostatak Ethereuma. Naime, unatoč tome što je najpopularnija platforma za pametne ugovore, ETH mreža nije kompatibilna s drugim blockchainovima, a često završi zagušena što diže troškove transakcija. S druge strane, Polygon ima poboljšanu prilagodljivost i pristupačnost korisnicima te smanjene troškove transakcija.

Polygon omogućuje interoperabilnost s drugim lancima te kreira sistem u kojem razvojni programeri lako mogu uvesti i održavati njihovu vlastitu blockchain mrežu, kompatibilnu s Ethereumom.

Ekosistem iza valute baziran je na Proof-of-Stake (PoS) algoritmu s mrežnim validatorima. Polygon je zbog toga sposoban provesti 65.000 transakcija u sekundi, s potencijalom povećanja na milijun transakcija u samo jednoj sekundi. Ovakva brzina garantira da se svaki novi blok pojavi u vremenu ispod dvije sekunde.

Ova mreža podržava različita rješenja skaliranja: Plasma, ZK Rollups, Validum Chains, Optimistic Rollups itd. A cilj svega ovog je drastično ubrzati blockchain bez smanjivanja sveukupne sigurnosti i dodatnog kompliciranja za korištenje. Polygon pozitivno djeluje na opterećenje Ethereuma tako što radi na transakcijama na vlastitom PoS lancu, prije konačne potvrde koju zabilježava glavna mreža Ethereuma.

Ova inovativna mreža potpuno je kompatibilna uz Ethereumov Virtual Machine (EVM). Povezani lanci ostaju nezavisni i zadržavaju svoj model vođenja, no u isto vrijeme svi su oni interoperabilni međusobno, kao i s Ethereumom.

Polygonova valuta zove se MATIC. Maksimalna količina dostupnih novčića je 10 milijardi jedinica, s 85% njih koji su već u prometu. Polygon već koristi više od 130 milijuna korisnika, s 3 milijuna transakcija dnevno i više od 19.000 različitih decentraliziranih aplikacija koje koriste ovaj ekosistem.

Krajnji rezultat ovog projekta osjetit će i zaljubljenici u kockanje. Naime, uz 1xBit i Polygon unovčiti svoje znanje i sreću uz pomoć kriptovaluta danas je lakše i brže nego ikad prije…

Zašto kockati uz Polygon u 1xBit casinu?

Polygon transakcije u 1xBit kockarnici su izuzetno brze i jeftine. Novac će biti na vašem korisničkom računu u sekundi.

Zbog toga je dobar trenutak kreirati 1xBit korisnički račun, ako ga još nemate. Ogromni bonus dobrodošlice do 7 BTC smiješi se novim igračima na prva četiri depozita, a odlično je i što ovdje možete igrati anonimno, štiteći svoju privatnost kod priređivača igara na sreću kod kojeg vam samo treba valjana email adresa pri izradi profila.

Isplata vaših dobitaka se odvija u sekundi i provizija ne postoji, a 1xBit podržava više od 40 kriptovaluta, uključujući i one najpopularnije, kao što su Bitcoin, Ethereum, USDT

Dakle, uz kriptovalutu MATIC ne samo što dobivate visoku skalabilnost i niske troškove transakcija, već podižete i vaše kockanje u 1xBit na još viši nivo!