Rizik.hr online casina i kladionice

1xBit dijeli više od 600 mBTC na Dota 2 turniru u klađenju

Dota 2 klađenje Battle of Aegis

Popularna kripto kladionica 1xBit od 5. do 31. listopada organizira turnir u klađenju na Dota 2, uz bogati nagradni fond najuspješnijima…

Istina je, eSport je postao važan dio ponude sportskih kladionica, s igrama kao što su League of Legends, Dota 2 i Counter-Strike: Global Offensive u kojima se možete kladiti uživo ili prije početka dvoboja na gotovo svaki segment igre.

A kripto kladionica 1xBit odlučila je organizirati vlastiti turnir u klađenju na igru Dota 2 tijekom listopada, s vrijednim nagradama za one najuspješnije. Tako je nastao turnir Battle of the Aegis koji će biti jedan od najvažnijih događaja u svijetu eSport klađenja u tjednima koji dolaze…

Kako se prijaviti na Battle for the Aegis turnir?

Ako želite sudjelovati na ovom uzbudljivom turniru, na vama je tek proći kroz jednostavni registracijski postupak kod 1xBit kladionici te se zatim prijaviti u svoj korisnički profil.

Tamo postoji posebna sekcija Battle of the Aegis gdje trebate kliknuti na “Take part” polje, čime ćete se uključiti u natjecanje. Zatim se od vas očekuje da igrate na kvote 1.50 ili veće i skupljate vrijedne ključeve, klađenjem na bilo koji Dota 2 turnir koji je aktualan.

Ključevi koje pronađete pomoći će vam da otvarate škrinje s blagom, koje predstavljaju različite nivoe turnira i vode vas prema zasluženim nagradama…

Kako osvojiti nagradu Dota 2 klađenjem?

Četiri su razine škrinja s blagom koje trebate otključati svojim ključevima, a svaka predstavljaju posebnu razinu vaše avanture. Ovo su nivoi koji su pred vama, navedeni od početnog do najvrjednijeg: Rare Treasure, Mythic Treasure, Legend Treasure i Eternal Treasure.

Postoje nagrade koje su garantirane svakog igraču na nekoj od ostvarenih razina. Na primjer, svaki igrač ima pravo na besplatnu okladu u vrijednosti od 0,1 mBTC ako otključa Rare Treasure razinu, a ta se vrijednost povećava na 0,2 i 0,3 na Mythic i Legend Treasures nivoima. Nagrada je najbolja na četvrtom nivou Eternal Treasure, gdje možete osvojiti rijetke predmete u vrijednosti od najmanje 25 dolara, koji će vam pomoći dok sami igrate Dota 2 igru.

Uz sve to, na svakoj razini oni najsretniji imaju pravo slučajnim izborom osvojiti dodatne nagrade, u sljedećim vrijednostima:

  • 10 mBTC na nivou Rare Treasure
  • 20 mBTC na nivou Mythic Treasure
  • 50 mBTC na nivou Legend Treasure
  • 100 mBTC na nivou Eternal Treasure

Super nagrade za majstore eSport klađenja

1xBit kripto kladionica svemu spomenutom dodala je dodatne nagrade, za igrače koji su došli do najviše razine Eternal Treasure, a samim time pokazali da su elita u svijetu klađenja na e-sport.

Pa će tako tri kladitelja na kraju natjecanja primiti super nagrade. Uvjet je samo da dođete do najviše razine ovog natjecanja, nakon čega će slučajnim odabirom biti određeno tko dobiva tri glavne nagrade Battle of the Aegis turnira: 250 mBTC, 150 mBTC i 100 mBTC.

Važno je naglasiti da turnir traje od 5. do 31. listopada pa možemo reći da je definitivno još dovoljno vremena da ispunite uvjete za osvajanje najvrjednijih nagrada fonda, od kojih ona glavna premašuje vrijednost od 30 tisuća kuna, prema trenutnoj vrijednosti Bitcoin kriptovalute

Što sve dobivate u 1xBit kladionici?

1xBit kladionica nudi priliku klađenja uz pomoć kriptovaluta. Ovdje vaše kune ili eure morate prebaciti u kripto imovinu kako biste mogli igrati, a ne obratno, po čemu je zaista posebna.

MiliBitcoin je mjerna jedinica kojom ćete pratite stanje na korisničkom računu, a posebno detaljno razrađena je ponuda eSportova koja osim Dote 2 uključuje CS: GO, Valorant, League of Legends, StarCraft II, Rainbow Six te mnoge druge igre.

1xBit podržava više od 40 kriptovaluta, a na svakoj utakmici koja je u ponudi čekaju vas stotine ili čak tisuće opcija za klađenje pa se ovdje ponešto nađe za svakog.

Ne zaboravimo ni izuzetno izdašni bonus dobrodošlice od 7 BTC, s čijom se vrijednosti ne može mjeriti niti jedan drugi trenutno na hrvatskom tržištu. Radi se o više od milijun kuna besplatnih sredstava za igru, koja dobivate uz pravila korištenja koja svakako trebate prvo detaljno provjeriti i odlučiti isplati li vam se prihvatiti ovu promociju.

U svakom slučaju, potraga za 1xBit škrinjama je počela i svi koji vole klađenje na eSport dolaze na svoje, u kladionici koja korisnicima brojna inovativna rješenja kako u lov na dugoročnu zaradu…

Više o ovoj promociji i 1xbit kladionici možete pronaći na njihovoj službenoj stranici.